'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Віктор Іванович, доброго дня. У мене виникло таке питан...  (Прочитано 2719 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Комітет

• Гість

Віктор Іванович, доброго дня. У мене виникло таке питання. В дискусії з керівником Водоканалу, під час обговорення Правил надання послуг з водопостачання теплопостачання та водовідведення, він зробив заяву, що ці правила не можуть поширюватися на нежитлові приміщення в багатоповерховому будинку, і послався на те шо в цих правилах мова йде тільки про квартири, я не зміг нічого більш конкретного сказати крім ось цього : http://infoport.com.ua/forum/viewtopic.php?f=27&t=292&start=900

Прошу Вас, підкажіть, чи вірно я міркую, чи можливо дійсно, є якась зачіпка для комунальників для того аби типові договори не використовувалися для нежитлових приміщень в багатоповерхових будинках ?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Відповів по ICQ наступним чином:
« Reply #1 : 26 Березня 2008, 13:02:29 »

Відповів по ICQ наступним чином:

===========================

viki (12:12 PM) :

Доброго дня, Ігоре! Ну які можуть бути винятки з Правил? Там чітко зазначено, хто може бути абонентом Водоканалу - у даному випадку юридична особа, балансоутримувач багатоквартирного будинку. Усі житлові і нежитлові приміщення повинні обслуговуватися однаково, тільки тарифи можуть відрізнятися. У разі, якщо суб\\\'єкт підприємницької діяльності побажає стати абонентом, тоді йому доведеться влаштовувати ...

viki (12:14 PM) :

... влаштовувати окремі трубопроводи та водовідводи, що нереально. Тому усі питання щодо укладення договору слід вирішувати виключно з балансоутримувачем-абонентом. Інші нормативні акти не потрібні. Слід керуватися Правилами.

===========================

Додатково: Типові договори, затверджені постановами КМУ, є обов\\\'язковими для усіх суб\\\'єктів відносин у сфері ЖКП.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email