'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: В Солом\\\'янці надруковано, що КМДА підрахувало тариф по...  (Прочитано 2673 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

bav

• Гість

В Солом\\\'янці надруковано, що КМДА підрахувало тариф по кожному будинку окремо і в нашому районі він НАЙНИЖЧИЙ і становить від 1,92 до 6 грн !!! ЯК ВАМ ТАКІ КОСМІЧНІ ЦИФРИ?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Мене цифри не лякають, аби тільки вони не були "дутими". На жаль, і на цей раз команда Черновецького попала пальцем в небо, не дотрималася вимог постанови КМУ № 560 від 12.07.2005 р., якою затверджений Порядок формування тарифів. Замість непридатної комп\\\'ютерної програми для обрахування тарифів, купленої за шалені гроші у так званого Інституту нетрадиційних технологій, чиновники КМДА вирішили скористатися послугами КП ГІОЦ, яке й надрукувало тарифи на своїй могутній поліграфічній базі. А до того збирало нібито фактичні дані з ЖЕКів, які ніколи ніякого обліку не вели. Чого невистачило - домалювали "нормативним" способом.

Але ці тарифи поки-що не пройшли процедуру затвердження міськрадою, тому не набрали чинності, і оскаржувати їх поки-що передчасно.
Записаний

Комітет

• Гість

Не пам\\\'ятаю в якій передачі, Черновецький розповідав про найнижчі тарифи у Києві, і говорив, що це його заслуга :)
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Так, Черновецький займався таким піаром. Сподіваюся, що через 2 місяці йому доведеться шукати собі інше амплуа. Заслуги Черновецького вже оцінив суд за моїми позовами та позовами інших осіб, на разі юридичних. Проблема полягає не в розмірах тарифів, а в незаконності способу їх формування та затвердження. Ось проти цього я й борюся.

Сьогодні чиновник КМДА на особистому прийомі мене звинуватив, що я своєю громадською діяльністю розвалив житлово-комунальне господарство столиці (!!!). Довелося йому відповісти, що те, що побудувала армія працівників його сфери, неможливо було б зруйнувати навіть "ГРО-ЗІ", при умові, що будувалося усе добротно.

Цим чиновником був Морозов Володимир Григорович - заступник начальника Головного управління житлового господарства КМДА. Договорився до того, що визнав лише мою "формальну" правоту, у тому числі - "формальні" рішення судів. А неформально, на його думку, все це неправильно. І суди непотрібні, якщо є гарні начальники.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email