'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Поздоровляємо Вас з Днем н...  (Прочитано 2881 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Nashe misto

• Гість

300 x 350, 33 кБ
Шановний Вікторе Івановичу! Поздоровляємо Вас з Днем народження! Головне доброго Вам здоров’я, успіхів у громадській боротьбі і юридичній роботі. Вибачте нас за той сумбур на форумі. Дуже вдячні Вам за те, що така людина в Україні є і є можливість поділитися і посперечатися у відкритому форумі який Ви так натхненно підтримуєте кожного дня і ночі. Удач Вам! Актив ГОВЖ "Наше місто"
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Щиро дякую за поздоровлення, а також за ту небайдужість до громадських проблем, яку Ви проявляєте, і яка є рідкістю у нашій поки-що не зовсім правовій державі. Я вважаю наші дискусії дуже корисними для майбутнього, бо тільки разом ми можемо усвідомити, як усунути негаразди, що постійно створюються "слугами" народу - чиновниками.

На даний час ми з Вами однодумці в одному - геть продажних і професійно непридатних чиновників! І хай живе верховенство права!
Записаний

Комітет

• Гість

Я також приєднуюся до цих поздоровлень, і також хочу подякувати Вам за допомогу, яку Ви мені надавали. Здоров\\\'я Вам.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Щиро дякую за поздоровлення.
« Reply #3 : 31 Березня 2008, 20:03:29 »

Щиро дякую за поздоровлення.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email