'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Домофон (зламані двері в будинку)  (Прочитано 1408 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Оксана Маку

• Гість

Доброго дня! Рік тому назад я придбала однокімнатну квартиру на першому поверсі. Біля вікон зразу стоять вхідні залізні двері. Домофон постійно ламаеться. Шум від гуркіту вхідних дверей такий, що стіни трижжать (із-за поломаного доводчика). Я справно плачу за домофон. Компанія, яка обслуговуе домофон відмовляється ремонтувати доводчик, так як більшість мешканців не сплачуе за обслуговування. Проживати в даній кватрирі просто не можливо. Я планувала продавати квартиру у звязку з необхідність лікування від гепатиту. На даний час не можу її продати тому що ніхото не прийде купувати таку квартиру в якій їз-за шуму жити не можливо. Допоможть будь-ласка.
Дякую.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

У чому допомогти? Продати квартиру? Якщо допомогти усунути проблему -то слід викликати СЕС, щоб заміряли рівень шуму (у децибелах), та якщо він перевищує допустимі санітарні норми -звертатися із позовом до компанії, що обслуговує домофони з вимогою
Див. також ст. 24 ЗУ "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення":
http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/4004-12
Простіше буде замінити чи відремонтувати доводчик, задокументувавши це, з подальшим стягненням витраченої суми з відповідача.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Про "боротьбу з домофонами та домофонщиками" на форумі було кілька тем.
Додатково скористайтесь функцією пошуку по контексту "домофон".
Записаний

+ Швидка відповідь

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email