'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: порядок затвердження - проконсультуйте.  (Прочитано 1444 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

pogranichnik

• Гість

суть питання, до цього часу по багатоквартирному будинку діяв тариф щодо обслуговування будинків споруд та прибудинкових територій, до якого місцеве ВУЖКГ не включило послугу "ремонт покрівлі та конструктивних елементів". я звернувся до антимонопольного комітету з вимого визнати тариф незаконним, прийшла відповідь де мене було проінформовано, що дійсно, невключення послуги "ремонт покрівлі та конструктивних елементів" є неправомірною, та цим же листом антимонопольний комітет рекомендував ВУЖКГ розробити та затвердити новий тариф з включенням вищевказаної послуги. мене цікавить, чи встановлені законодавчо чіткі терміни для розроблення ЖЕКом нового тарифу відповідно до листа антимонопольного комітету, та встановлені чіткі терміни для виконавчого комітету  для затвердження тарифу?????? дякую.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

... цим же листом антимонопольний комітет рекомендував ВУЖКГ розробити та затвердити новий тариф з включенням вищевказаної послуги. мене цікавить, чи встановлені законодавчо чіткі терміни для розроблення ЖЕКом нового тарифу відповідно до листа антимонопольного комітету, та встановлені чіткі терміни для виконавчого комітету  для затвердження тарифу?????? дякую.

Рекомендації ні до чого не зобов'язують. Порядок розроблення тарифів міститься у базовому законі та підзаконних актах:
http://gro-za.org/forum/index.php/board,23.0.html
Записаний

+ Швидка відповідь

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email