'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу!  (Прочитано 2901 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ольга

• Гість
Шановний Вікторе Івановичу!
« : 05 Квітня 2008, 17:42:05 »

Шановний Вікторе Івановичу!

У нашому будинку вивішена така об’ява:

Шановні мешканці!

На виконання Рішення Солом’янської районної у м. Києві ради від 19 грудня 2007 року з 01 квітня 2008 року у Солом’янському районі м. Києва розпочинається втілення реформи в системі житлово-комунального господарства. Реформа передбачає розмежування функцій :

1). По утриманню житлових будинків, які буде виконувати Комунальне підприємство ( КП) «Індустріальне», яке знаходиться за адресою вул. Виборзька, 42 ( на базі ДЕЖ-911).

Контактні телефони: Диспетчер 457-88-73 ( цілодобово) Приймальня 457-61-91 Інші телефони 401-06-03, 457-61-92,

2). По паспортизації та квартирній платі, які буде виконувати відокремлений структурний підрозділ (ВСП), «Індустріальний», який знаходиться за адресою бул. І. Лепсе, 7-в (на базі ДЕЖ-907).

Контактні телефони: Приймальня 593-06-72 Паспортисти 593-06-73 Бухгалтерія 593-06-75

Інші телефони 593-06-74 Просимо з 01 квітня 2008 року звертатися до відповідних підрозділів згідно з покладеними повноваженнями.

Вікторе Івановичу, як ви вважаєте, чи означає це, що КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» вже функціонує на законних підставах, тобто: пройшла державну реєстрацію, має передаточний акт (про правонаступництво) і їй передані на баланс наш та інші будинки?

Заздалегідь дякую, Ольга
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Відносно правонаступництва - сумніваюсь. А щодо реєстрації - мабуть здійснена. На жаль. Про передачу на баланс - такого рішення я не бачив.

Однак це не заважає у оскарженні рішення райради. Справа слухається ("ні шатко, ні валко")
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Сьогодні, 07.04.2008 р. відвідав обидва підприємства - Дирекцію та КП "Індустріальне". Вони пройшли державну реєстрацію. Правонаступництво не передбачене, усі укладені з мешканцями договори потрібно наново укладати. А у мене ще не закінчилися виконавчі провадження по 8 виконавчих листах, що стосуються моєї дочки, та два виконавчі провадження, де стягувачами є моя невістка та я сам особисто.

Тепер доведеться подавати клопотання до ВДВС про заміну боржника.

Для споживачів комунальних послуг, у яких виконавцем послуг з 01 квітня 2008 р. визначено КП "Індустріальне", повідомляю реквізити для оплати ЖКП безпосередньо на поточний рахунок підприємства (без посередників типу КП ГІОЦ, чи Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду):

Отримувач платежу: Комунальне підприємство "Індустріальне" Солом\\\'янської районної у м. Києві ради. Поточний рахунок 2600657387 у ВАТ АКБ "Укргазбанк", МФО 320478. Код отримувача 35756924.

Адреса: вул. Виборзька, 42, м. Київ, 03056.

Директор - Красний Іван Васильович. Тел./факс 457-61-91.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Про мої подальші дії можете дізнатися у повідомленні на цьому Форумі від 2008-04-07 22:49:36
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email