Судові справи > Цивільні справи

Позов КП про стягнення заборгованості

(1/21) > >>

stepan:
Дізнався про новий позов КП Керуючої компанії до мене.
Справа №: 760/3946/19 від 08.02.2019
На сьогодні стадія - призначено склад суду.
Суддя - Українець Віталій Васильович
Цей суддя вже розглядав позов цього КП з тих самих підстав, та ухвалою в справі http://reyestr.court.gov.ua/Review/48185599 ухвалив повернути позовну заяву позивачу.
Також суддя Кицюк В.С. ухвалою http://reyestr.court.gov.ua/Review/45085694 ухвалила визнати позов неподаним та повернути позивачу.
Питання - чи можу я зараз вчинити якісь дії, які можливо також призвели б до ухвали про повернення позовної заяви позивачу?

Юрій Васильович:
Так, можете... Якщо сплатите борг і надасте доказ КП, а КП встигне до постановлення ухвали про відкриття провадження і подасть заяву про врегулювання спору або  про відкликання позовної заяви, позовну заяву на підставі  п. 3) ч. 4 ст. 185 ЦПКУ буде повернуто.
Або,  якщо Ви залишите цей тлінний світ і у Вас не буде правонаступника,  у відкритті провадження у справі буде відмовено (п. 6) ч. 1 ст. 186). Тільки не думаю, що Вас це влаштує...
Інші підстави від Вас не залежать...
Хіба що вже є
--- Цитувати ---2) є таке, що набрало законної сили, рішення чи ухвала суду про закриття провадження у справі між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав, або є судовий наказ, що набрав законної сили, за тими самими вимогами;
--- End quote ---

stepan:
В мене була думка надати зараз суду копії платіжок за частину спірного періоду, які надходили до мене від імені КП "Залізничне", а не від КП, що подало позов, а також надати копії угод між виробниками послуг Київенерго, Водоканалом та виконавцем послуг КП "Залізничне", а не з КП "Керуюча".

Юрій Васильович:
Подасте  разом із відзивом.

Перо:

--- Цитата: stepan від 15 Лютого 2019, 13:27:10 ---В мене була думка надати зараз суду копії платіжок за частину спірного періоду, які надходили до мене від імені КП "Залізничне", а не від КП, що подало позов, а також надати копії угод між виробниками послуг Київенерго, Водоканалом та виконавцем послуг КП "Залізничне", а не з КП "Керуюча".

--- End quote ---

Куди надати і в якості кого? Ані самої справи, ані Вашого процесуального статусу у справі немає до відкриття провадження у справі. Ще буряк не кинули а вже борщ пробуєте. :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version