Форум > Запитання

документи з недостовірною інформацією

(1/2) > >>

Волд:
  Що робити якщо при перегляді судової справи виявилось що опоненти аргументували документами з недостовірною
 інформацією. Судді не звертають уваги. Справа йде шостий рік, розглядали більше 25 суддів, на всіх рівнях.

Юрій Васильович:
Хто встановив недостовірність?

Волд:
   Не встановлювали, при підготовці до судового засідання, виявилось, що позивач, шість років тому, з позовною заявою здав недійсний (попередній) устав нашого підприємства, на підставі чого було зроблено висновки про правонаступництво, та неповний договір, (відсутні  доповнення 2 та додаток 3) на  підставі чого було зроблено висновок про повну оплату договору.
 Подані нами документи(діючі, повні) до уваги не приймались. З постанов суду це зрозуміти було не можливо: устав - устав,
 договір - договір.

Перо:

--- Цитата: Волд від 01 Лютого 2022, 13:56:34 ---   Не встановлювали, при підготовці до судового засідання, виявилось, що позивач, шість років тому, з позовною заявою здав недійсний (попередній) устав нашого підприємства, на підставі чого було зроблено висновки про правонаступництво, та неповний договір, (відсутні  доповнення 2 та додаток 3) на  підставі чого було зроблено висновок про повну оплату договору.
 Подані нами документи(діючі, повні) до уваги не приймались. З постанов суду це зрозуміти було не можливо: устав - устав,
 договір - договір.

--- End quote ---

Якщо використане "недостовірну інформацію" -то при перегляді вказувати, що доказ позивача є недостовірним, водночас достовірним (ст. 79 ЦПК, ст. 78 ГПК) є інший доказ. Оцінку обом доказам має надавати суд. Якщо "до уваги не брались" -оскаржувати. Іншого шляху немає.

Волд:
   Чи може бути підставою для розгляду справи за нововиявленими обставинами ( в апеляції ) постанова господарського суду   яка встановлює недостовірність документів, поданих позивачем?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Відповідь

Go to full version