'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Цей листування по ел-пошті повернулося мені останнім ч...  (Прочитано 3070 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Цей листування по ел-пошті повернулося мені останнім часом у зв\\\'язку з тим, що адресат невідомий. Дивно, а раніше був відомим.

----- Original Message -----

From: Victor Kulya

To: Pravomyr Kossianchouk Sent: Wednesday, June 18, 2008 3:01 PM Subject: Re: Правомир, документи

Дуже коротко. Оскаржити ухвалу про відмову у прийнятті зустрічного позову неможливо - не передбачено ЦПК. Але можна подати окремий позов, а потім зупинити перше провадження до закінчення другого, якщо таке клопотання буде задоволено. Або по-іншому, після позитивного рішення по другій справі переглянути першу за нововиявленими обставинами. Стосовно пересення слухання - причина, про яку ви повідомили, звісно є поважною А якщо суддя визнає її не такою, то все одно у відсутності слухати справу не буде, а оголосить перерву. Тобто мета буде досягнута. Не повідомляти не слід, бо дві неявки - і заочне рішення. Правда, і у даному випадку його можна буде переглянути. Ще радив би подати заяву про забезпечення доказів. У разі відмови подаєте апеляційну скаргу. Справа піде до Апеляційного суду і на деякий час там застряне. Тим часом рухаєте інші справи, у тому числі ту, по якій відмовлено у розгляді зустрічного позову. Є ще багато інших варіантів. Однак, треба мати бажання кожну справу довести до кінця, і крім того, не нагромаджувати в одній справі кілька позовних вимог. Краще по кожній вимозі подавати окремий позов, так би мовити - розпаралелити.

Я був би радий цю переписку винести на Форум, і продовжити спілкування з Вами саме на Форумі. Бо Ваші проблеми є типовими для великого загалу, а Ваша лексика дуже цікава і повчальна. Нехай інші учасники навчаються володіти рідною мовою!

From: Pravomyr Kossianchouk

To: \\\'Victor Kulya\\\'

Sent: Tuesday, June 17, 2008 11:54 PM

Subject: RE: Правомир, документи

Доброго вечора, пане Віктор!

Перепрошую за паузу в листуванні. Сьогодні був повернувся з Тернополя. Можу відзначити, що позитивно вражений природою, архітектурою та привітністю цього міста. Мандрівка мені була справжньою розрадою від попереднього тижня, який мене геть емоційно виснажив, адже будучи ідеялістом, важко то все брати до серця… Гадаю, що Ви мене розумієте…

Красно Вам дякую за думку про написані документи. Добре знаю: критика – це засіб досягнення досконалости ;) Буду вдосконалюватись у цім стосунку! А щодо Ваших розмірковувань про буремність правничого повсякдення, то абсолютно погоджусь, що задля її елімінації з буття необхідно майстерно послуговуватись витонченими інструментами, а це – мистецтво. Безумовно, що не обійтись без побратимів-однодумців, які завше, щонайменше, можуть морально підтримати.

Сьогодні був у канцелярії Печерського районного суду м. Києва. Хотів же побачити на очі ту ухвалу, якою мені було відмовлено в праві на зустрічний позов або ж зробити копію з протоколу попереднього судового засідання. На превеликий жаль, в канцелярії матеріялів справи не виявили, і мене надіслали до секретарки Лариси Скопенко… Звісно мені довелось побачити й суддю У, яка мені нарозповідала купу «приємностей». Крім того, запевнила, що ті заяви та клопотання, які я заявляв аж ніяк не позначаться на справі: ні негативно, ні позитивно. Це дуже підозріло… Метою цього візиту було отримання визначености щодо ухвали про зустрічний позов. Як я розумію, ухвала про відмову в прийнятті зустрічного позову не передбачена ст. 293 ЦПК. То, за логікою, її не можна оскаржити в апеляційному порядку. Правильно? Принаймні така дія суду (ухвала) буде підставою заявити адміністративний позов, адже моє право на судовий захист цією дією було порушено… Чи варто мені це робити, що скажете, пане Віктор?

Окрім того, у мене існує ще одна проблема. Судовий розгляд має відбуватись 25 червня, однак в період з 21 по 10 червня мене і мого батька не буде на території України. У нас є договір про надання туристичних послуг, який укладений ще до дня попереднього судового засідання. Пляную взяти у турфірмі відповідь на мій запит приблизно такого змісту: «Якщо ви не вирушите в тур, то кошти вам повернуті не будуть…Якщо перенести тур, то необхідно сплати половину вартості путівки». А суми там великі – понад 10 тис. грн. Якщо я заявлю клопотання до суду про перенесення судового розгляду, мотивуючи це вищезазначеним, то чи суд визнає ці причини як такі, що є поважними? Що ви порадите з цього приводу, шановний добродію?

Правомир Косянчук

From: Victor Kulya [mailto:acdc@voliacable.com]

Sent: Friday, June 13, 2008 7:52 PM

To: Pravomyr Kossianchouk

Subject: Re: Правомир, документи

Доброго вечора!

Побажання виконав - замінив текст у нарисі.

Що стосується моєї ремарки про відсутність процесуальних навичок - це видно з усіх Ваших документів неозброєним оком. Мені б також хотілося багато чого змінити на краще у нашому так званому судочинстві. Але одного бажання мало. Насправді це поки-що не теорія, не практика, не ремесло, а мистецтво - мистецтво можливого, як дипломатія. Я знайомий з деякими науковцями у галузі права. Мушу сказати словами класика: "Страшно далекі вони від народу". Найбільше науковців крутиться серед законодавців. Але змінювати практику їм не хочеться, бо вона їх влаштовує. Я також дуже критично ставлюся до багатьох практикуючих юристів. Знову цитую: "Продажні дівки імперіалізму". Це так колись за радянських часів компартчиновники називали кібернетику. Одна така "дівка", мабуть, фігурує у Вашому процесі, як представник позивача.

From: Pravomyr Kossianchouk To: \\\'Victor Kulya\\\' Sent: Thursday, June 12, 2008 10:10 PM Subject: RE: Правомир, документи

Доброго вечора, шановний пане Віктор!

Красно дякую Вам за лист та за ознайомлення з процесуальними документами, що я склав. Ви справно відзначили, що процесуального досвіду маю замало. Однак, як теоретик, виходжу з того, що теорія – це викришталізувана практика… а відтак, коли практика не відповідає теорії (фактично нормі закону), то треба змінювати таку практику, і без наївності (з фр. мови – життєрадісність ) та оптимізму не обійтись J Було би цікаво дізнатись, з чого саме ви дійшли висновку про відсутність процесуального досвіду? З моїх вражень, викладених у нарисі чи з процесуальних документів, які я підготував?

Я ще раз перепрошую за надмірну експресивність (що в нарисі )… Це пов’язано з моїм правобаченням, носієм якого я є. Дякую Вам за можливість з Вами поспілкуватись наживо згідно Вашого графіку. Дякую також за ліночки на документи. Маю невеличке проханнячко, аби ви замінили той нарис, що виклали за адресою http://io.ua/s29980, на той, що я вам надсилаю у додатку до цього листа… Наперед вдячний. Вибачте за турботу.

От цікава інформація про таваріща Умнову… http://www.govori.info/index.php?option=com_content&task=view&id=56&Itemid=2

Дякую Вам за увагу. З найкращими побажаннями, ас. Косянчук П.С.

From: Victor Kulya [mailto:acdc@voliacable.com]

Sent: Thursday, June 12, 2008 6:19 PM To: Pravomyr Kossianchouk Subject: Re: Правомир, документи

Доброго вечора, Правомире!

Познайомився з Вашими документами, а попередню редакцію Вашого нарису оприлюднив тут: http://io.ua/s29980

Загальне враження - Ви маєте рацію, але не маєте достатнього досвіду. Спробуйте скористатися моїми матеріалами, викладеними на двох персональних сайтах: http://gro-za.io.ua/ http://viki1234.io.ua/

Крім того, існує можливість зустрічатися до/після/під час судових засідань згідно з моїм розкладом. Найближчі дні: завтра 13.06.08 о 9:00, Печерський райсуд (вул. Гайцана, 4), суддя Вовк С.В.; потім 17.06.08 о 14:00, Святошинський райсуд (вул. Я. Коласа, 27а), суддя Троян Н.М.; далі 18.00.08 об 11:00, той же суд, але на Жилянській, 142, суддя Морозов В.О., і т.д.

Для оперативного зв\\\'язку: 457-40-72 (після 19:00), 8-050-448-1-844

З повагою, В.І.К.

----- Original Message ----- From: Pravomyr Kossianchouk To: acdc@voliacable.com Sent: Thursday, June 12, 2008 12:20 PM

Subject: Правомир, документи

Доброго дня, шановний пане Віктор! Надсилаю Вам документи в моїй справі. Якщо у Вас буде вільна хвилька, то перегляньте, будьте ласкаві. Буду потішений, якщо надасте мені пораду щодо справи.

З повагою, Правомир

Додатки:

1. Сканована і розпізнана позовна заява від КП УЖГ «Печерськжитло» (їх помилки зумисно не виправляв).

2. Заперечення проти позову.

3. Зустрічна позовна заява.

4. Докорегований варіант нарису про досвід… (зі змінами та доповненнями). <<...>> <<...>> <<...>> <<...>>
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
This message was created automatically by mail delivery software.
« Reply #1 : 20 Червня 2008, 19:16:28 »

This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its

recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed: Pravomyr@ukrpravo.eu retry time not reached for any host after a long failure period

------ This is a copy of the message, including all the headers. ------

Return-path: <acdc@voliacable.com>

Received: from em.volia.net ([82.144.192.9]) by ex.volia.net with esmtp (Exim 4.63 (FreeBSD)) (envelope-from <acdc@voliacable.com>) id 1K8wM0-000DMC-Pn for pravomyr@ukrpravo.eu; Wed, 18 Jun 2008 15:01:37 +0300

Received: from groundwork.update.volia.net ([77.123.62.95] helo=home78c5d0e25e)

by em.volia.net with smtp (Exim 4.63 (FreeBSD)) (envelope-from <acdc@voliacable.com>) id 1K8wLo-000Hhg-Rx

for pravomyr@ukrpravo.eu; Wed, 18 Jun 2008 15:01:32 +0300

Message-ID: <002d01c8d13b$05d12f50$5f3e7b4d@home78c5d0e25e>

From: "Victor Kulya" <acdc@voliacable.com>

To: "Pravomyr Kossianchouk" <pravomyr@ukrpravo.eu>
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email