'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ЦИТАТА: http://www.strahnadzor.ua/opinions/show/402/  (Прочитано 2921 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
ЦИТАТА: http://www.strahnadzor.ua/opinions/show/402/
« : 20 Червня 2008, 19:05:57 »

ЦИТАТА: http://www.strahnadzor.ua/opinions/show/402/

"Проффесійна суддя Усатова, поводила себе зі мною образливо, постійно мене намагалася принизити!. Адвокат Шишлов за весь час процесу, а тривав він майже рік і це у першій інстанції, кілька слів сказав, а рот не закривався лише у судді, яка по суті виступала як адвокат, відкрито ставши на бік гр. Зінченка. На тому ж боці грала третя особа (Директор СТО "Автопалац-сервіс" -Шутов та його юрист. Шутов навіть не знав де на двигуні у Мазди, знаходиться номер серійний, про що тут взагалі можна казати.) Шановні обходьте стороною це СТО, а то вони вам дещо забудуть закрутити, від цього залежить ваша безпека."

Що правда, то правда. Суддя Усатова поводиться образливо не тільки з автором цієї цитати - Романом Вадимовичем Бондаренком. Така у неї генетична звичка! І рот ніколи не закриває сама, намагається "заткнути пельку" іншим (автор крилатої фрази - мій 4-річний родич).
Записаний

bav

• Гість

Нарешті і Вам довелося поспілкуватися з суддею Усатовою. Мало того, що вона непрофесійна, вона просто не вихована і нестримана. Про її незаконні дії я попереджав ще 2006 році. Так за її вини вже рік не може бути розглянута мою апеляційна скарга. Недай боже щоб така суддя вершила правосуддя! ЇЇ краще відвести відразу ж, якщо вона буде головуючою, але це нажаль нічого не дасть. Треба зібрати докази і подати скаргу на неї.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Останнім часом - лише заочно. Наприклад, Усатова безпідставно відмовила у відкритті провадження за адміністративним позовом про скасування одного з рішень Солом\\\'янської районної ради. Однак, це вже стало нормою для такого суду, як Солом\\\'янський. Звісно, відомо чому. К-О-Р-У-П-Ц-І-Я !

Раніше суддя Демидовська А.І. також у цьому прославилася. Але, після оскарження до Адміністративного апеляційного суду мені вдалося домогтися розгляду цього позову під головуванням іншого судді. Проте справа розглядається не "протягом розумного строку" (один місяць по КАСУ), а у десятеро довше. Тут вже орган владних повноважень гальмує - то не реагує на повістки, то не надає документи, які витребовує суд.

Подивіться на переписку з цього приводу:

----- Original Message -----

From: Victor Kulya To: Артур Sent: Monday, June 23, 2008 1:08 PM Subject: Re: апеляційна скарга

Сьогодні я відправив поштою на дві адреси у Солом\\\'янський райсуд новий адмінпозов (штрих-код 02019373) та апеляційну скаргу на ухвалу Усатової І.А. (штрих-код 02019349) Дивіться прикріплені файли.

Крім того, слід ще на Кривоноса, 25 направити цивільний позов, керуючись безпідставною ухвалою Усатової. Сьогодні ввечері сподіваюсь підготувати такий текст та переслати Вам ел-поштою для подальших дій.

From: Артур To: Victor Kulya Sent: Sunday, June 22, 2008 8:04 PM Subject: Re: апеляційна скарга

Спасибо...) Будем ждать. С уважением, Артур

From: Victor Kulya To: Артур Sent: Sunday, June 22, 2008 7:44 PM Subject: Re: апеляційна скарга

Я зроблю це. Зараз трохи зайнятий невідкладною роботою.

From: Артур To: Victor Kulya Sent: Sunday, June 22, 2008 6:59 PM Subject: Re: апеляційна скарга повторно

Дорогой Виктор Иванович, большая просьба - составить и прислать мне письма для подачи в суды, о которых Вы говорите. Мы с Женей сразу их отнесем непосредственно в канцелярии этих судов. Заранее благодарен.

С уважением, Артур

From: Victor Kulya To: Артур Sent: Sunday, June 15, 2008 8:13 PM Subject: Re: апеляційна скарга

Робити те, про що я повідомив раніше: негайно подати заяву про поновлення строку апеляційного оскарження, мотивуючи це відсутністю вини позивачів. Крім того, подати заяву про апеляційне оскарження в цей же день. А потім протягом наступних 10 днів - апеляційну скаргу до Київського Апеляційного адміністративного суду через Солом\\\'янський райсуд. Окремо - цивільний позов відповідно до ухвали судді Усатової, але бажано на Шутова, 1.

From: Артур To: Victor Kulya Sent: Saturday, June 14, 2008 10:37 PM Subject: Re: апеляційна скарга

Они отправили письма - по штемпелю - 10.06 !!! Мы получили их - 13.06 - отметка стоит почтальона!!! Что в таком случае делать??

From: Victor Kulya To: Артур Sent: Saturday, June 14, 2008 7:41 PM Subject: Re: апеляційна скарга

Терміни подачі заяви про апеляційне оскарження та апеляційної скарги пропущені. Однак, при наявності поважної причини Апеляційний суд може їх поновити. Для цього подається окрема заява. А чому так пізно Ви отримали ухвалу судді Усатової?

From: Артур To: Victor Kulya Sent: Saturday, June 14, 2008 11:41 AM Subject: Re: апеляційна скарга

Виктор Иванович, добрый день! По срокам: когда мы должны эти письма отправить??? У нас есть еще какие-то дни?? С уважаением, Артур

From: Victor Kulya To: Артур Sent: Friday, June 13, 2008 9:05 PM Subject: Re: апеляційна скарга

Пропоную підкоритися судді Усатовій, і подати цивільний позов аналогічного змісту. Водночас подати апеляційну скаргу на ухвалу Усатової, хоч це буде безнадійною справою з огляду на велику завантаженість Апеляційного адміністративного суду. Цікавим буде, якщо новий позов розпишуть іншому судді. Пропоную подати його за іншою адресою: вул. Шутова, 1. Або ще краще - первісний адмінпозов подати за адресою Шутова, 1, а цивільний - за адресою М. Кривоноса, 25. Де-небудь можна проскочити. Мій власний адмінпозов розглядається саме на Шутова, 1, хоч і не з першої спроби. Була аналогічна відмова іншої судді - Демидовської А.І. Я поступив аналогічно. Подав апеляційну скаргу, а через декілька днів - повторив адмінпозов. Гримаси нашого судочинства непередбачувані!

From: Артур To: Victor Kulya Sent: Friday, June 13, 2008 8:18 PM Subject: Re: апеляційна скарга

Виктор Иванович, добрый день!! Сегодня мы все получили следующий ответ из Суда: пересылаю его Вам. Что нам дальше делать?? С совершенным почтением, Артур - мой тел ремонтируют - поэтому еще раз

тел . Евгения - xxxxxxx

From: Victor Kulya To: Артур Sent: Tuesday, June 03, 2008 10:02 PM Subject: Re: апеляційна скарга

Доброго дня! Відносно Апеляційного адміністративного суду - якщо скарга до нього надійшла, то Вас про це повинні повідомити через Солом\\\'янський районний суд. У разі відсутності такого повідомлення слід звернутися до канцелярії суду і дізнатися про рух справи. Якщо справа була направлена в Апеляційний адміністративний суд, то внаслідок величезної черги, яка створилася, є певний шанс дочекатися ухвали через півтора-два роки.

Крім того, якщо Ви повторно подали адмінпозов до Шевченківського суду, як я Вам це радив, то маючи на руках доказ про надходження позовної заяви, зверніться будь-ласка до канцелярії суду та дізнайтеся про номер справи і кому з суддів вона була розписана. А потім у судді слід з\\\'ясувати, коли він винесе ухвалу про відкриття провадження. За наслідками цих досліджень прошу мене повідомити.

From: Артур To: Victor Kulya Sent: Tuesday, June 03, 2008 10:16 AM Subject: Re: апеляційна скарга

Виктор Иванович, добрый день! До сих пор ничего их судов - админ и соломенсокго - мы не получили.. (( Что делать? С уважением, Артур

From: Victor Kulya To: Евгений ; Артур Sent: Thursday, February 21, 2008 11:25 AM Subject: Re: апеляційна скарга

При цьому направляю апеляційну скаргу у справі про скасування рішення райради. Зверніть, будь-ласка, увагу на такі обставини: 1) Скарга подається в 2-х примірниках через суд першої інстанції (вул. М. Кривооса, 25). 2) Одночасно скарга направляється до Апеляційного адміністративного суду м. Києва. 3) У заяві про апеляційне оскаржекння, яку Ви очевидно подали до суду першої інстанції, вкралася технічна помилка - неправильно вказана адреса суду (Шутова, 1 замість М. Кривоноса, 25). Якщо є така можливість, перевірте, будь-ласка, чи надійшла ця заява до матеріалів справи № 2-а-36 (суддя - Оксюта Т.Г.)

From: "Евгений" <edikt@inbox.ru> To: "Куля В. ." <acdc@voliacable.com>

Sent: Wednesday, February 20, 2008 12:26 PM Subject: апеляційна скарга

> Шановний Вікторе вановичу!

> Прошу Вас терміново над слати нам( мені чи Артуру) апеляційну скаргу, так як термін подання закінчується 22 лютого.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email