'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Віктор Іванович, доброго дня.  (Прочитано 2589 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Комітет

• Гість
Віктор Іванович, доброго дня.
« : 01 Липня 2008, 18:59:15 »

Віктор Іванович, доброго дня.

Надіслав Вам ел. поштою Постанову Харківського апеляційного господарського суду.

Цей суд я програв, здавалося що все говорит на мою користь, але як Ви і казали, не треба будувати ілюзій по відношенню до наших судів. Прошу Вашої допомоги. Я не знаю з якого кінця почати писати касаційну скаргу. Чи треба багато розписувати, чи обмежитися якимись тезами ?

Ще одне.

В рішенні суду говориться про те, що саме підприємець повинна укласти договір з водоканалом.

Як бути в ситуації, коли підприємець не може фізично укласти такого договору, бо підприємець свою діяльність веде тільки на ринку і за межами його, згідно з фіксованим патентом (він діє тільки на ринках), не здійснює ніякої діяльності, а приміщенням володіє як громадянка і як громадянка вже має відповідний договір з балансоутримувачем про водопостачання теплопостачання та водовідведення?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Доброго дня, Ігоре Івановичу! Тепер Вам дорога до Вищого господарського суду. Чи маєте перспективу виграти у цій інстанції - мені потрібен деякий час, щоб на підставі наявних матеріалів та свіжої постанови ХАГС зробити висновки. Кілька днів доведеться почекати, бо на поточний місяць маю дуже щільний розклад. Ви мабуть звернули увагу, що я не виходжу на ICQ. Тут дві причини. Про першу вже повідомив. А друга - набридло боротися з вірусами, що проникають через ICQ.
Записаний

Комітет

• Гість
Зрозумів.
« Reply #2 : 01 Липня 2008, 21:43:19 »

Зрозумів.

Скільки днів дається (з дати отримання чи з дати прийняття рішення суду) для того аби оскаржити рішення Апеляційного суду ?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Як завжди, протягом одного місяця з дня набрання рішенням чи постановою законної сили.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email