Ніяких! Судове засідання перенесене на 20 березня 2007 р. Суддя Притула Н.Г. навіть не з\\\'явилася, повістки виписав секретар.
Тим часом Черновецький випустив ще 5 розпоряджень, опублікованих в "Хрещатику" за 21.02.2007 р. Мені доводиться черговий раз вносити уточнення до позовної заяви. Найближчим часом опублікую нову редакцію.
Нагадую, що постанова Шевченківського райсуду від 25.05.2006 про скасування рішення Київради щодо виконавців послуг набрала чинності. Тому у Вас є всі підстави вимагати від КП УЖГ встановлення договірних відносин. Я навіть отримав 2 виконавчі листи по примусовому виконанню цієї постанови міськдержадміністрацією, як виконавчим органом ради.
Крім того, винесена постанова Шевченківським райсудом про повернення даховою котельні в управління балансоутримувачу - КП УЖГ. Маю поки-що тільки короткий текст, повний текст вже можна отримати в суді. Можливо, КМДА буде цю постанову ще оскаржувати.
Інша справа, яка розглядалася у Печерському райсуді і яка стосувалася перерахунків за теплопостачання мешканцям будинку по Боткіна, 4 також завершена. Рішення постановлене на користь мешканців (6 осіб), у тому числі Василюка і Бренича. На жаль, не мав часу отримати текст, але якби Ви та Роман (молодший) запаслись довіреностями, то могли б отримати раніше за мене. Звісно, і у даному випадку можливе апеляційне оскарження, на цей раз з боку КП УЖГ.