Щиро дякую! Якщо у Вас є можливість без зайвих проблем відсканувати з документа - буду дуже вдячний. Хотілося б підготувати клопотання по зупиненню провадження по справі.
Мій досвід по боротьбі із КП "Сирець".
Після підвищення тарифів принципово не сплачував надіслані мені рахунки, оскільки:
а) вважаю тарифи незаконними;
б) за "повітря" сплачувати не мав жодного бажання - якість послуг ніяка, в під’їзлі філіал смітника, прилегла територія будмайданчик.
Розпочав боротьбу за якість - підключив до вирішення проблеми контролюючі органи району, закидав їх скаргами та зверненнями з метою ініціювати перевірки стану під’їздів та підвалів. Через місяць почали давати відписки, за деякими зверненнями та скаргами приходили перевірки та комісії. Жек потягали та ткнули носом.
Вдалось добитися проведення в під’їздах "ремонту", хоча ремонтом це назвати дуже важко. Краще б вже не починали.
В квітні ЖЕК подав на мене до суду про стягення боргу за ком.послуги. Позов на сторіночку справив таке враження, що його готував студент 1-го курсу юрфаку за ніч до іспиту. Проте з аналізу судової практики у відповідних нормативних базах - стало зрозуміло, що такі позови задовольняють! При цьому не дивлячись на незаконність встановлених тарифів.
На сьогодні до мене позивається УЖГ Шевченківського району (за "борги" до квітня 07р.) та КП "ЖЕК "Сирець" ("борги" з квітня 07р.)
На перше засідання по КП "ЖЕК "Сирець" позивач не з’явився.
По справі УЖГ при ознайомленні взагалі виявив, що позовна заява не підписана (провадження по справі відкрито!!!) - суддя Бужак Н.П.
Зараз прорацьовую алгоритм своїх можливих дій.