'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Швановичу! Я був годину тому у суді і  (Прочитано 1298 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Шановний Вікторе Швановичу! Я був годину тому у суді і подав позов проти ЖЕКу. Судове мито не сплачував. Я також ознайомився зі справою, там є ухвала суду на попередньому засіданні відмовити у прийнятті зустрічного позову на підставі не сплати судового мита та неправільно оформленного позову, бо треба всі вимоги прописати у кінці позову у повному вигляді. Засідання суду по позову ЖЕКу до нас призначено на 28 серпня. Був я також у юриста ЖЕКу. Вона поняття не має про типові договори з мешканцями, записали номери постанов КМУ, пообіцяла з ними ознайомитися. Вона відмовилась надати мені Статут та договір з УЖКГ, який уповноважив їх вимагати від нас оплати компослуг, на який вони посилаються у позовній заяві.Тепер я думаю підготувати заяву про забезпечення доказів та клопотання про припинення провадження.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ну, все правильно. Крім позовних вимог. Нехай суддя прочитає та усвідомить зміст ст. 119 ЦПК України. Відносно юриста - цн нормально також. Юристи у нас ні навіщо не придатні. Однак, обов\\\'язок надати Вам Статутні документи та договір лежить на керівництві. У даному випадку юрист - підлегла особа, яка нічого не вирішує. Заяву про забезпечення доказів слід подавати негайно. А провадження не припиняється, а зупиняється, якщо є законодавчі підстави. Або закривається.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email