'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Сьогодні вдалося успішно зареєструвати листи у канцел...  (Прочитано 2611 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

sage

• Гість

706 x 970, 163 кБ
Сьогодні вдалося успішно зареєструвати листи у канцелярії КП "Житло-сервіс". Тобто доказ того факту, що пропозиція щодо укладення договорів згідно з чинним законодавством мала місце, вже є.

Зачекаємо на відповідь...
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Бажаю успіху, Ви на правильному шляху!
« Reply #1 : 25 Вересня 2008, 20:17:53 »

Бажаю успіху, Ви на правильному шляху!
Записаний

Правко

• Гість

Шановний побратиме в боротьбі за українську справедливість Sage, дякую Вам за правну активність та надану інформацію! Також красно дякую вельмишановному панові Віктору за неоціненний досвід, що лине мудрими, статечними, вагомими та професійними порадами!

Нині у мене виникла подібна ситуація, про що я, сподіваюсь, ближчим часом опишу на форумі.

До речі, на мою думку, посилання на ст. 215 ЦК, у контексті листа, є вдалим ходом, однак навряд чи згадуваний Вами договір (якщо взагалі, звісно, можна вести мову про укладений договір, що може бути вчинений лише шляхом досягнення, у відповідній формі, згоди з усіх істотних умов, що висуває чинне законодавство для таких договорів) можна уналежнити до нікчемних, а лише до оспорюваних.

Пам’ятаймо: «В єдності – сила!». А відтак хотів би мати з Вами інтерактивний контакт у цій галузі.

Якщо ближчим часом у Вам допаде нагода зі мною поконтактувати, відпишіть мені на email:

p r a v o m y r AT a t l a s . s k

Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email