'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Для Вікі:  (Прочитано 7535 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Cyanide

  • Гість
Для Вікі:
« : 03 Березня 2007, 09:48:57 »

Для Вікі:
Поздоровляю, таки Ваша діяльність комусь здорово дошкуляє. Законність та прозорість декому зовсім непотрібна, бо заважає ловити рибку в каламутній воді. Ось і доводиться викручуватися. Наприклад, заплатити якимось тромбам, борцям та анонімам, щоб на форумі пообгажували, якісь свої "сомнєнія" на прімітивному рівні без жодного обгрунтування опубліковали. Набір їх прийомів давно відомий - брехня, перекурчування, чіпляння до слів і т.д. Моя порада - не звертайте на цих уваги, вони вже себе повністю показали, і на більше нездатні. І ще. Хоч зараз рівень цих атак сміхотворний, але будьте уважні - Вас вже помітили. ;)

Для тромба, борця, аноніма та, можливо, інших (бо це скоріш за всього одна й та сама людина - однаковий стиль, претензії, аргументація...).
Шановні! Попросіть свого работодавця, якщо ви на нього працюєте, щоб підвищив вам платню. Може хоч рівень критики підвищиться. Допускаю інший варіант - вам ніхто не платить, а на форумі ви виступаєте по принципу, описаним в відомому творі про слона та моську. З заздрощів. Тоді краще пойдіть та повчиться. Хоч чому-небудь. Може, тоді з вами розмовляти стане цікавіше та корисніше.
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email