'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ !  (Прочитано 3289 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

800 x 600, 30 кБ
ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ !

У мене для вас є дві новини, одна погана, а друга - добра.

Почнемо з поганої. Київська влада має намір і надалі підвищувати тарифи на ЖКП, у тому числі й на ЦО, причому, скоріш за все, у легітимний спосіб, тобто рішенням Київради, а не розпорядженням КМДА. Різниця в тому, що рішення не підлягають реєстрації в органах юстиції, а тому оспорювати їх буде складніше. Крім того, підвищення вартості російського газового палива, та ще й в умовах світової економічної кризи, неминуче вдарить по кишенях споживачів.

Тепер про гарну новину. Мені, нарешті вдалося повністю вирішити усі теоретичні, практичні, технічні та юридичні питання щодо встановлення і легалізації квартирних приладів обліку теплової енергії для потреб опалення. Практично доведена економія в 2-3 рази порівняно з оплатою за нормативами. Маю довіреність на виконання відповідних робіт від ТОВ "Будмережажитлосервіс", яке в свою чергу має ліцензію Мінбуду. То можете замовляти встановлення теплолічильників негайно, поки надворі ще відносно тепло. Пропозиція в першу чергу стосується мешканців Солом\\\'янського та Печерського районів м. Києва. Звертатися сюди, на Форум .
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

800 x 1121, 168 кБ
Запрошую до співпраці керівників новоутворених комунальних підприємств, ЖБК, ОСББ, інших суб\\\'єктів господарської діяльності, фізичних осіб - усіх, хто зацікавлений у енергозбереженні та економії коштів на оплату послуг з центрального опалення.
Записаний

Влад

• Гість

Шановний Вікторе івановичу! Про гарну новину питання. Скількі буде коштувати обладнання та оплата за встановлення 2 лічильників та 4 розподілювачів? Я якось вже до Вас звертався з приводу моєї квартири, де 6 стояків. Дякую!
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Мені здається, що Вам вистачило б встановити один теплолічильник та шість розподілювачів, по одному на кожний радіатор. Точніше можна визначитися, коли Ви повідомите про дислокацію стояків з радіаторами опалення. Орієнтовно, один теплолічильник типу Актаріс (можете побачити на моєму сайті) коштує біля 1000 гривень. Це, якщо фірма Актаріс-Україна не почне піднімати ціни у зв\\\'язку з кризовими явищами. Розподілювачі типу Exemper Вам обійдуться по десять доларів за штуку. Якщо стояки не обладнані байпасами, то цей недолік доведеться усувати. На кожен байпас приходиться по 2 відсікаючі вентилі, які підключаються до радіаторів, та один регулюючий посередині байпасу (у випадку, якщо циркуляція теплоносія недостатня). Крім того, якщо радіатори опалення у Вашій квартирі не європейського типу, тобто неефективні, то їх доведеться замінити на сучасні, алюмінієві італійського або іспанського виробництва. Німецькі дорожчі. Кількість секцій радіатора для київського клімату слід вибирати з розрахунку одна секція на один кв. метр опалювальної площі. Сантехнічні роботи було б бажано, щоб Ви їх забезпечили самостійно. Маю на увазі байпаси, вентилі, радіатори. Роботи по встановленню теплолічильника та розподілювачів при умові попередньої підготовки сантехнічного обладнання (байпаси, вентилі, радіатори) будуть становити близько 10 відсотків вартості приладів обліку.
Записаний

Valery

• Гість

Вікторе Івановичу! В мене питання - мені на замовлення з-за кордону привезли теплорозподілювачі Siemens MEMOTRON WHE30S (http://io.ua/3797008p). Не підкажете як їх кріпити до панельних радіаторів.

Дякую за відповідь.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Валерію: якщо Ваші радіатори опалення не суцільні панельного типу, а складаються з окремих секцій, тоді слід придбати деталі кріплення для розподілювачів. Вони мають вигляд плоскої пластини з отвором, на протилежній стороні якої розташовані профільні ребра для фіксації корпусу розподілювача. Така пластина кріпиться гвинтом з гайкою до радіатора опалення через щілину між секціями. Але якщо панель має гладку суцільну поверхню, тоді встановити розподілювач проблематично, бо перехідна пластина служить водночас запобіжним елементом від несанкціонованого втручання, замість пломби. Детальніше можу щось порекомендувати, якщо опишете конструкцію радіатора опалення, а також комплектацію отриманих Вами розподілювачів, чи надані Вам монтажні елементи і якого типу.
Записаний

Valery

• Гість

Вікторе Івановичу! Так у тому й то проблема: купили тільки самі головки без монтажного комплекта. Чи можливо самому виготовити ці пластини?

А може підкажете де можна замовити ці монтажні комплекти. На вряд чи ще буде можливість замовити їх за кордоном.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Відповідь стосовно монтажних комплектів читайте у повідомленні від 15.11.2008 р. Там розміщений ескіз основної деталі з алюмінієвого профілю, деякі рекомендації.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email