'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Владу потрібно призвати до порядку! Бо риба гніє з голо...  (Прочитано 1358 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

800 x 1067, 119 кБ
Владу потрібно призвати до порядку! Бо риба гніє з голови.Тому я написав листа до Омельченка напочаток:

Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування

Верховної ради України

Голові Комітету Омельченко О.О.

Шановний Олександре Олександровичу!

Звертаюсь до Вас з приводу завищених незаконних тарифів у місті Києві, які до того ж є до цих пір нечинними, бо не були зареєстровані у Головному управлінні юстиції Міністерства юстиції. Але тепер виникла проблема! Ви зверталися до цього управління зі зверненням від 5 лютого2008 №344-3-31 щодо чинності розпоряджень Київської міської адміністрації і отримали позитивну відповідь від 11.02.2008 №01-02-06 щодо нечинності серії останніх розпоряджень Чернівецького щодо тарифів. Відповідь, яку я щойно отримав від цього управління, яку я додаю є кардинально негативною. Вони тепер вважають, що розпорядження Голови КМДА, які він видає як орган місцевого самоврядування, не підлягають реєстрації!

Це робиться навмисно як Ви розумієте, щоби апеляційний суд визнав ці тарифи законними. Підставою для цього, я вважаю, є те, що колишній міністр Зварич у 2005 році підмахнув незаконний Порядок подання на реєстрацію нормативних актів. Дивиться Наказ Міністерства юстиції України від 12.04.2005 № 34/5 „Про вдосконалення порядку державної реєстрації нормативно-правових актів у Міністерстві юстиції України та скасування рішення про державну реєстрацію нормативно-правових актів”. В цьому Порядку відсутня норма про реєстрацію актів Київської та Севастопольських міських адміністрацій! На той час заступником міністра, яка готувала цей документ про такій “порядок”, була Горбунова, яка не могла помилково викинути цю норму, бо досконально знала цю тему і яка сиділа на цій темі довгий час! Прошу Вас як народного депутата та бувшого мера Києва захистити киян від свавілля чиновників! Треба зазначити, що Конституція в першу чергу захищає права громадян, а звичайному громадянину дуже важко, практично неможливо відмінити незаконні акти органів місцевого самоврядування! Тому, відповідно до Конституції, всі акти органів місцевих органів самоврядування потрібно реєструвати в органах юстиції! Але! Було б набагато доцільніше реєструвати ці акти в органах юстиції вищестоящих державних адміністрацій! Районні в міських, а міські в обласних або для Київа та Севастополя в Мінюсті. До того ж, в Законі про місцеве самоврядування в прикінцевих строках щодо рішень ради зазначено, що дії цих рішень зупиняються вищестоящим уповноваженим органом влади.Не пам’ятаю дослівно, але важлива суть!

З повагою, Ваш Литвиненко Володимир, депутат райради минулого скликання, соціальний супервізор і громадський захисник, голова громадської організації
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email