'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Щось останнім часом пожва  (Прочитано 2524 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

robby

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Щось останнім часом пожвавились розмови про диференційовані тарифи по будинкам, які ,як можно побачати на сайті http://www.municipal.kiev.ua/ необгрунтовано завищені. Більшість ТОВ намагються здобути для свої будинків як умога більший тариф, для надприбутків, навіть подають на розгляд КМДА псевдо-експертні висновки незрозумілих контор з обгрунтуванням тарифу в розмірі 7,8,...10 грн. за 1 кв.м. Намагаються переконати, що дім весь час був звичайним, а за одну хвилину став "самим елітним". Чи маєте ви намір в черговий раз скористатись своїм досвідом та виступити з позовом проти цього беззаконня (у випадку затвердження нових тарифів)?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Якщо такі тарифи будуть затверджені, то я буду в перших рядах противників незаконної нормотворчості "мера усіх киян" і подам новий позов на нього. Трохи складніше, коли він порозумнішає і проведе ці тарифи через рішення Київради, хоч дуже сумніваюся, що йому це вдасться. Мені вдавалося скасовувати незаконні рішення Київради також. Вони можуть бути незаконними з різних причин - відсутність висновків профільних комісій, порушення Порядку формування тарифів, затвердженого постановою КМУ від 12.07.2005 р. № 560, відсутність доказів про фактичні витрати виконавця послуг по конкретному будинку (у мене завжди на прицілі 3 будинки) тощо. На те й щука в озері, щоб карась не дрімав!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email