'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Хочеться звернути увагу форум чан на цьому форумі гром...  (Прочитано 2663 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Виталий

• Гість

Хочеться звернути увагу форум чан на цьому форумі громадськість на ще один хід заслуженого юриста – Мера усіх Киян. Як всім відомо Президент України двічи скасовував Розпорядження Чернівецького про підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення для юридичних осіб та державних установ, останній (другий) від 24.12.2008, що був опублікований 26.12.2008.

Однак МЕР 25.12.2008 приймає в трете Розпорядження від 25.12.2008 №1780 і вже в цьому передбачено, що тарифи вступають в силу з дня опублікування. На сьогодні Президент не скасував це розпорядження оскільки як з’ясувалось знайти де та коли його опублікували не так то легко. Як користувачі наприклад програмою Ліга-Закон ви не най тебе де його опубліковано так і преса мовчить. А опублікував заслужений юрист своє Розпорядження він 31.12.2008р. і цікаве саме те, що офіційно ви номера газети Хрещатик за 31.12 не знайдете, а знайдете СПЕЦ ВИПУСК який складається з 4 аркушів на першому привітання а інші це Розпорядження №1780 та 1780/1.

Ось так і виходить, потрібно опублікувати НПА нема питань – спец випуск газети в 2 примірниках в дату за який газеті немає. Гра в кішки-мишки, чим довше буде діяти не законне Розпорядження, тим більше днів в карміні у ВОДОКАНАЛА для стягнення по тарифам в кільканадцять разів за час поки діяло Розпорядження.
Записаний

Виталий

• Гість

Прошу вибачення на граматичні помилки. Обуренню не має меж, текст газети можу викласти.
Записаний

Виталий

• Гість

Прошу вибачення на граматичні помилки. Обуренню не має меж, текст газети можу викласти.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

120 x 90, 7 кБ
Дякую, Віталію за повідомлення. Якщо газета "Хрещатик" від 31.12.2008 р. надійшла в бібліотеки міста, то ми її знайдемо. Тепер бажано було б діяти наступним чином: 1) Звернутися до Секретаріату Президента з проханням підготувати Указ про скасування розпоряджень №№ 1780 та 1780/1. До речі, Президент вже тричі (не двічі) скасовував розпорядження "мера усіх киян" відносно тарифів. Останнім разом він вніс зміни до другого Указу. 2) Знайти зацікавлену юридичну особу (хоч би й дитсадочок), яка віднситься до бюджетних установ або інших споживачів, і подати адмінпозов на Черновецького. Я б підтримав такий позов у якості представника, якщо не знайдеться інший бажаючий. На жаль, безпосередньо звернутися до адмінсуду не можу, оскільки мої особисті права ці розпорядження не порушують, тому суд може відхилити мій позов з цієї причини.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

На фото - вид обличчя Черновецького знизу.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email