Шановний Вікторе Івановичу! Хочу поділитися враженнями після визиту до суду! Я написав 3 лютого заяву, що вимагаю на підставі закону відтворити запис судового засідання, а вже 4 лютого вони склали акт, що записуючий комплекс поламався на судовому засіданні 28 січня!? При цьому журнал зберігся!? Цікаво? Я писав вже вам, що з 28 серпня 2008 року я тричі вимагав письмово від суду, щоби мені зробили в 3-й раз запис да дали прослухати на їх апаратурі цей запис від 28 серпня, але ніякої реакції не було, навіть відписки! Ситуація повторилася! Треба скаржитися та подавати на них до суду? Далі більше, суддя не вказав у рішенні багато фактів, що позивач спиралася на тарифи за скасованими розпорядженнями та багато що перекрутив, але без запису мало що можна доказати

Мені наука! Треба було взяти хоч би магнитофон або диктофон, але не було часу зробити їм профилактику, нажаль! Але, ще дуже важливо, що позивач додала копію вами через суд скасованого рішення Київради, бо в справі є копія апеляційного суду про скасування його! Також такій документ - договір з комунальним підприємством, в якому ТОВ "ЖЕК-108" отримав в оперативне управління наш будинок та інші, а також 1000 м кв під контору безкоштовно! Як Вам це?