'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: чи повернуть в ЖЕО мені кошти або хоча би зарахують за  (Прочитано 2820 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

олган

• Гість

чи повернуть в ЖЕО мені кошти або хоча би зарахують за квартплату, якщо я поміняв двері і унітаз
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Якщо квартира приватизована, то у жодному випадку не мають обов\\\'язку це робити.
Записаний

олган

• Гість
Про затвердження Правил
« Reply #2 : 16 Березня 2009, 13:46:46 »

Про затвердження Правил

утримання жилих будинків та прибудинкових територій

17.05.2005 № 76 не обмежує приватизовані і неприватизовані обєкти в плані максимальної експлуатації та заміни балансоутримувачем сантехніки та дверей Додаток 5

Чи можливо я щось недочитав
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ці Правила стосуються інженерно-технічних проблем, пов\\\'язаних з експлуатацією житла, які однакові як для приватизованих, так і неприватизованих квартир. Стосовно обов\\\'язку утримувати приватну квартиру у належному стані - відповідальність у даному випадку покладається на власника. Відомо, що власність зобов\\\'язує. А перелік послуг, які входять в тариф на утримання будинків, споруд і прибудинкових територій, і не потребують додаткової оплати, наведений у постанові КМУ від 21.07.2005 р. № 630. Решта послуг мають оплачуватися власником квартири за договірними цінами (третя група за визначенням ст. 14 ЗУ "Про житлово-комунальні послуги").
Записаний

олган

• Гість
Вдячний
« Reply #4 : 17 Березня 2009, 15:29:29 »

Вдячний
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email