'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Підготував проплату за копії 2 постанов Шевченківсько  (Прочитано 2819 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Підготував проплату за копії 2 постанов Шевченківського суду з ухвалами. Щодо постанови про виконавців послуг, то вказав 9 аркушів також.Невеличка проблема виникла! В банку треба надати ідентифікаційний Ваш код платника, Вікторе Івановичу! Не могли би Ви надіслати його на мій е-мейл bigfam@bigmir.net Спасибо! Ваш В.Ф.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Це не секрет: 1396708271 . Банки займаються дурницями, а не своїми справами. Цей код ніде не фігурує у судовій справі. А сума платежу така мізерна, що код не потрібен. Тим більше, мито отримує ДКУ. То чим більше платять, тим краще для держави. А банкам аби щось вигадати. При цьому ще стягують комісійні. От така у нас гіпертрофія!
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

А в мене за 2 аналогічні проплати банк ідентифікаційного коду не вимагав,тому я цього параметру у наведеному для Вас, Влад, зразку не вказала. Я платила у відділенні Приват-банку. При цьому першого разу успішно отримала від Віктора Івановича рішення суду, тобто ані банку, ані судові цей ідентифікаційний код насправді ні до чого. Але Ваш банк, мабуть, перестраховується і вимагає.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email