'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Знову звертаємося до Вашо  (Прочитано 3127 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Шановний Вікторе Івановичу! Знову звертаємося до Вашого багатющого досвіду. Така ситуація: у справу помилково підшиті 3 документи, які подавалися нами до іншої справи, що розглядається у того ж судді — то ж секретар просто переплутав. У справі винесено рішення, але до апеляційного суду вона ще не відправлена. Яким чином можна ОФІЦІЙНО вилучити ці документи зі справи та підшити до тієї справи, до якої вони належать? До секретаря зверталися, але він нічого не зробив. Тепер хочемо написати клопотання. Підкажіть, будь-ласка, на чиє ім’я, голови суду чи судді, чи обом? І чи може суддя постановити відповідну ухвалу після винесення рішення? За роботу секретарів по формуванню/оформленню справ відповідає голова суду. Але чи повноважний він наказувати вилучати документи зі справи, навіть якщо вони потрапили туди цілком випадково? І що тут може зробити суддя?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Рідкісний випадок. Я б запропонував подати клопотання на ім\\\'я судді, який вів справу, про виправлення технічної помилки при оформленні матеріалів справи. Крім того, якщо ці документи не містять неповторних ознак, наприклад, оригіналів підписів чи мокрих печаток, то може вистачило б зробити ксерокопії і додати їх до іншої справи. Якщо ж потрібен офіційно оформлений документ, то можна звернутися з заявою про виготовлення засвідчених витягів з матеріалів справи. Це можна також здійснити і на стадії апеляційного провадження. Якщо суддя не дуже впертий, а Ви йому не "насолили", то можливо зрозуміє ситуацію і піде назустріч, нічого, до речі, не порушуючи. Дивлячись, хто суддя. Без дозволу головуючого ніхто не зможе втрутитися.
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Спасибі, Вікторе Івановичу, напишемо клопотання головуючому.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email