'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Цитата: === \"Анна - Киев - Украина 2009-06-02 16:34:47. Вікторе Іван...  (Прочитано 3027 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Цитата: === "Анна - Киев - Украина 2009-06-02 16:34:47. Вікторе Івановичу, взявши за основу складений Вами позов, я внесла свої незначні корективи, які не стосуються суті питання. Зверніть увагу на додані документи, вважаю, що також слід додати до позову документи зазначені у п.10,11 (сподіваюсь вони у Вас є). Якщо у Вас є статут – його напевно теж бажано додати, хоча всі ці документи не будуть належним чином завірені. Також слід подумати яким доказами будемо доводити факт невнесення 50% внеску ТОВ «Серго». Може слід спочатку ставити питання про визнання факту невнесення 50% внеску?" === Кінець цитати.

Моя реакція: 1 gro-za - Київ - Ukraine 2009-06-02 16:58:15 1 час назад. Ганно Ростиславівно! На жаль, обставини дещо змінилися. Мені о 16:30 зателефонував головний інженер ТОВ "СЕРГО" - в.о. директора, і повідомив, що завтра наша запланована зустріч не відбудеться. Запропонував до 17:30 сьогодні надати позовну заяву, він її прийме та належним чином підтвердить цей факт. Тому я не можу нічого іншого вдіяти, з огляду на цейтнот, і вручаю позовну заяву у попередній редакції. У разі відкриття провадження у ГС ми маємо можливість вносити зміни та доповнення. На решту відреагую на цьому Форумі після повернення з "Серго".
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Подальші дії: http://io.ua/s76537 - Спір про повернення іноземної інвестиції продовжується. На цей раз відповідно до ГПК. Раніше подану позовну заяву у порядку ЦПК довелося з невеликими поправками подавати до Господарського суду м. Києва, та розшукувати відповідачів.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Далі по суті. Ганно Ростиславівно! Примірник позовної заяви у власній редакції я вручив під розписку головному інженеру ТОВ "Серго" В.В. Титаренку о 17:30 сьогодні, тобто 02.06.2009. На моєму примірнику красуються штамп "СЕРГО" і автограф В.В.

З огляду на значний обсяг Вашого варіанту я переніс його у "Нариси" http://io.ua/s76537 разом з супроводжуючими повідомленнями.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Відносно змісту Ваших поправок - я проти них не заперечую, але оскільки викладені вище обставини змусили форсувати процес, то не було часу роздумувати та редагувати. Гадаю, що це буде не пізно здійснити у процесі судового розгляду. Господарський суд демократичніший від загальних чи адмінсудів, тому з цього приводу переживати не варто. Щодо "Серго-Баварія" - я вирішив направити директору цей позов на юридичну і водночас на домашню адресу. Що-небудь спрацює. Ваші виступи на цьому Форумі будуть завжди бажані. Для інших відвідувачів повідомляю, що Ганна Ростиславівна, незважаючи на молодість, є дуже досвідченим і кваліфікованим професійним юристом, у неї є чому повчитися тим, хто бажає постійно набиратися нових знань у законодавстві та судочинстві. На даний час вона займається переважно господарськими справами. Сподіваюсь, вона стане нашим постійним кореспондентом.
Записаний

Анна

• Гість

Вікторе Івановичу, дякую за таку характеристику моєї скромної персони, а щодо «досвідченості….», то я постійно продовжую навчатися, навчатися і ще раз навчатися, як колись заповідав Ленін…., чого, до речі, і бажаю всім юристам, які хочуть досягти успіхів за юридичним фахом….
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email