'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Справа, про яку йшла мова в \"Нарисах\" - http://io.ua/s75888 - \"Паке  (Прочитано 3291 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Справа, про яку йшла мова в "Нарисах" - http://io.ua/s75888 - "Пакет заяв та клопотань до судового розгляду позову про стягнення заборгованості за ЖКП", сьогодні втратила актуальність. Дійшла черга до мого КЛОПОТАННЯ про залишення позовної заяви без розгляду. Ухвалою Деснянського районного суду м. Києва від 11 червня 2009 р. у справі № 2-1852/09 (головуючий суддя - Ступак О.В.) позовну заяву КП "Житлорембудсервіс" до Семенюка Валерія Володимировича про стягнення заборгованості за ЖКП залишено без розгляду.

Попутно хочу звернути увагу на доброзичливість при здійсненні своїх повноважень декількох суддів цього суду у різнопланових справах з моєю участю. При всій своїй критичності до практики судочинства в Україні, у мене не виникли до них претензії, чого не сказав би відносно Печерського суду, наприклад. Можливо, тому, що судді відносно молодого віку. Не встигли набратися негативного досвіду у старших колег. Особливо хочу висловити на цьому сайті свою повагу до судді Ступак О.В. та її секретаря Олійник О.В. (Так сталося - обидві О.В.) Три судові засідання були проведені чітко, у доброзичливій атмосфері, у представників сторін не було підстав оскаржувати дії чи бездіяльність суду у даному складі. Не було проблем з отриманням копії інформації з носія технічного фіксування судового процесу, а також ухвал, копії яких вручалися негайно після виходу судді з нарадчої кімнати. Пропоную іншим судам перейняти гарні традиції цього молодого суду. Як стало відомо, деякі судді не оминають своєю увагою наш Форум. І на здоров\\\'я їм! А з представником позивача, милою дівчиною, ми домовилися, що вона буде намагатися умовити керівництво КП врегулювати спір з відповідачем у позасудовому порядку, керуючись вимогами ЗУ "Про житлово-комунальні послуги", постанов КМУ від 12.07.2005 р. № 560 та від 21.07.2005 р. № 630, які були чинними протягом спірного періоду. А на майбутнє - з урахуванням постанови КМУ від 20.05.2009 р. № 529.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

виктор андреевич - г.Киев - Ukraine 2009-06-11 23:03:26 1 час назад

Уважаемый ,Виктор Иванович,полностью разделяю и подтверждаю ваши выводы о судье Ступак в сегодняшнем и предыдущих с/з , думаю и молодежь даже в мантиях судей понимает ,что на их век этой системы не хватит. Одновременно хотелось бы услышать ваше мнение о предложенной нашим прем"ером всея Украины" новой концепции формирования судебной власти: путем всенародных выборов судей первой инстанции и назначением судей в последующих инстанциях методом" ЖЕРЕБЬЕВКИ" - то есть , укр.яз. "ЖЕРЕБКУВАННЯ" ссылаясь на то , что принцип случая жеребьевки применяется во многих странах мира!!!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email