'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Сьогодні відбулося перше слухання за моїм позивом до К...  (Прочитано 2934 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Valery

• Гість

Сьогодні відбулося перше слухання за моїм позивом до КП «Житлорембудсервіс» Деснянського р-ну про укладення договорів відповідно до постанов КМУ №630 та №560. Попередньо (17.06.09) мною було подано заяву про зміну позивних вимог у зв‘язку з виходом постанови №529. Суддя Матвієнко оголосила перерву до 30 липня !!! на прохання відповідача – постанова новенька і КП ще не встигло її опрацювати. На моє прохання розглянути питання про договір по постанові №630, так як в процесі розгляду можливо виникнуть питання на підготовку яких відповідачеві потрібен буде теж значний час, суддя відповіла (у дуже різкій формі), що суд це не гадання на «кофейной гуще» може буде клопотання про докази - може ні. Я відповів, що не знаю позицію відповідача з деяких питань, це можна вияснити поставивши йому запитання – і залежно від його відповіді можливо і ніякої додаткової інформації для вирішення справи і не потребується. Суддя знову доволі різко перервала мої доводи. В мене складується відчуття що суддя «заангажована».
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Однак, на жаль, при цьому не порушила норм ЦПК. Доведеться змиритися.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email