'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Для: Tetyana - Київ - Ukraine 2009-07-12 14:37:52  (Прочитано 3161 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю
Для: Tetyana - Київ - Ukraine 2009-07-12 14:37:52
« : 13 Липня 2009, 09:15:34 »

Для: Tetyana - Київ - Ukraine 2009-07-12 14:37:52
Шановна Tetyana, не могли б Ви розказати, чи зрозуміли мешканці будинку ступінь брехні і абсурду наведених Вами 2-х тверджень представника ЖЕО і що саме мешканці відповідали на них? Які питання вони задавали цьому представнику по ходу слухань?
Записаний

Tetyana

• Гість
Звичайно - так!
« Reply #1 : 13 Липня 2009, 22:27:12 »

Звичайно - так!
Ці "одкровення" прозвучали в кінці зустрічи, з підтекстом не чекайте, покращення обслуговування не буде, після години співів на тему: квартплата мізерна (навіть нова), грошей вистачає тільки на зарплати та й ті не виплачені з квітня. Мешканці задавали питання про поточні проблеми будинку і домагались конкретного графіку робіт (пообіцяли: звертайтесь в ЖЕК - покажемо - колись). Твердження 1-2 всіх ошелешили, а
представники ЖЕКу швиденько втікли під приводом запізнення на іншу зустріч! Якби про ці "слухання" стало відомо раніше ( збори 10-го в 11.30 а об"яву яку повісили 9-го пізно вечері, більшість побачила 10 зранку ) можно було б виробити якусь стратегію,підготувати питання...
Як я тепер розумію слухання проводяться "заднім числом для галочки" (ПОСТАНОВА КМУ від 20.05.09 N 529 - Виконавець доводить розрахунок тарифів до відома власників ... квартир... шляхом проведення щодо кожного будинку громадських слухань ) для надання діям КМДА вигляду відповідності закону. Як реагувати - не знаю. Буду вдячна за всі пропозиції!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email