'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Взагалі-то, я не маю такої звички - грати в мовчанку, Вік...  (Прочитано 4042 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Анна

• Гість

Взагалі-то, я не маю такої звички - грати в мовчанку, Вікторе Івановичу, не могла Вам відразу відписати, бо у мене сьогодні було два судових слухання, одне з яких дуже цікаве.... (пізніше напишу Вам "цікаву" позицію суду щодо гарантійних листів, які використовує більшість підприємств у своїй господарській діяльності).
Ну що ж, оскільки документи подані - будемо очікувати ухвалу суду.
З повагою, Анна.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ганно Ростиславівно, вибачте за мій іронічний стиль. Взагалі, коли надходить екстрене, неочікуване заздалегідь повідомлення у Форумі, то у мене спрацьовує "тривожна кнопка". Значить, десь горить, необхідно гасити пожежу. І раптом, від ініціатора някої реакції. Навіть наші дружні стосунки не можуть виправдати таку поведінку. Тому я у такій лагідній формі Вас трішечки пожурив на правах старшого товариша. Не ображайтеся, будь-ласка.
А позов дійсно у суді, заднього ходу вже немає. Гальмувати далі буде ГС м. Києва.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Хочу ще додати інформацію про інший доказ направлення копії позовної заяви на юридичну адресу ТОВ "Серго-Баварія". Маю нерозпечатаний пакет документів, який повернувся з поштового відділення К-034 неврученим. Розпечатати можна прямо у залі судового засідання, якщо буде потрібно. Тільки чи буде потрібно?
Записаний

Анна

• Гість
Добре, тоді будемо чекати.
« Reply #3 : 23 Липня 2009, 20:14:29 »

Добре, тоді будемо чекати.
З повагою, Анна.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email