'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Виктор Иванович, добрый вечер! К нашему вчерашнему раз  (Прочитано 3423 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

shakirkirill

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Виктор Иванович, добрый вечер! К нашему вчерашнему разговору о Голубченко. Нашел распоряжение киевского городского главы об отпуске и интересный пункт - "на час моєї відпустки виконання обов\\\'язків голови КМДА покласти на першого заступника .. Голубченка ". 1-Возникает вопрос почему распоряжение городского главы, а не распоряжение председателя администрации? 2 - Это подтверждение нашего тезиса - о том, что Голубченко выполнял обязанности предадминистрации, а не главы города и председателя исполнительного комитета. (Естественно, он их выполнять и не мог, и Черновецкий не полный идиот чтобы возложить на Г. управление городом). Но это лишний раз подтверждает, что Г. ознакомленный с приказом, знал, что он не может подписывать акты органов самоуправления, но подписал их. С уважением, Кирилл.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

290 x 218, 23 кБ
Погоджуюся. І можу ще додати, що Черновецький на період останньої відпустки також видавав аналогічне розпорядження. Тепер у нього буде ще одна відпустка. Голубченко все добре знав, але вважав і вважає, що тонкощі законодавства його не стосуються. По приципу "что хочу, то и ворочу". Бо добре знає, що йому за це нічого поганого не буде. Апеляційний адмінсуд у нього вже в кишені. Це колишній компартійний функціонер, він вихований "рідною" партією саме у такому дусі. А у зрілому віці важко позбутися шкідливих звичок.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email