'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Відвідала сьогодні Солом`  (Прочитано 1683 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Тетяна Academia

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Відвідала сьогодні Солом`янський райсуд на Шутова. З`ясувалося, що моя позовна заява відправлена на Кривоноса. "Приходьте з понеділка, сьогодні відправили"
Прошу поради. Два питання:
1. Чи правомірні ці дії суду? Я так розумію, що правомірні. На дошці об`яв вивішений перелік вулиць, заяви з ними в адресах приймають до розгляду на Шутова.
2. Чи доцільно подати таке письмове звернення до голови суду на Кривоноса?
"Прошу не призначати справи, в яких я є учасником, для розгляду судді Калініченко О.Б. Причина такого прохання - я не довіряю судді слухати справи за моєї участі, я вже заявляла їх відвід у справі ХХХХХХХ, на сьогоднішній день готується нова заява про відвід в зв`язку з необ`єктивністю
і упередженістю дій судді."
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Вони вправі так поступити незалежно від змісту об\\\'яв. Звернутися до голови суду з таким проханням можна, хоч немає впевненості, що хтось на це зверне увагу. У мене є пропозиція - подайте позовну заяву від мого імені на Шутова, 1 на захист Ваших прав на підставі довіреності. У такому випадку доведеться відкривати провадження відповідно до моєї дислокації. А там буде видно. Якщо розпочате ще одне провадження, то другу (чи першу) позовну заяву можна елементарно залишити без розгляду, двічі не з\\\'явившись у судове засідання, або шляхом подачі відповідної заяви.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email