'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановиче, добрий ранок, наршеті я з Вами, закі  (Прочитано 2884 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

innask

• Гість

Вікторе Івановиче, добрий ранок, наршеті я з Вами, закінчився мій відпочинок в санаторії "Жовтень", можу продовжити приємне спілкування і корисне набрання безцінного досвіду. Маю деяки новини. Порадьте яким чином поступити, будь-ласка. На днях мені зателефонувала юристка Тепломережі і запропонувала зустрітись для обговорення пропозиції оплатити 5000 грн. боргу за тепло, замість вказаних в позові 11000 грн. Мабуть подіяло моє "настойчивое" подання адвокатських запитів про надання табуляграм повторно, на які вони відповідали несунітницями та позовна заява Віктора Андрійовича про визнання угоди з Тепломережою недійсною + мій зустрічний позов. Мене цікавить Ваша думка щодо прийняття пропозиції та визначення фактичного розміру оплати згідно Методики, та оплатити вдвічи зменьшений борг чи відстоювати свою позицію в суді до кінця (за допомогою та участю в суді Віктора Андрійовича), так я це робити Ви? Дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Доброго дня, Інно Іванівно!
« Reply #1 : 15 Жовтня 2009, 13:24:25 »

Доброго дня, Інно Іванівно!
Радий бачити Ваше повідомлення на Форумі. Щодо мого бачення - краще поганий мир, ніж гарна війна. Пропоную Вам зустрітися з представником тепломереж і скласти мирову угоду, яка буде вигідним компромісом для обох сторін, потім звернутися до суду з клопотанням про її визнання. А правовідносини у подальшому слід врегулювати відповідно до законодавства - з балансоутримувачем будинку. Тільки 5000 грн. мені задається забагато. Втім, на Ваш розсуд.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
Вибачаюсь, не \"задається\", а \"здається\".
« Reply #2 : 15 Жовтня 2009, 14:18:51 »

Вибачаюсь, не "задається", а "здається".
Записаний

innask

• Гість

Вікторе Івановиче, дякую за відповідь, не вибачайтесь за описки, бо у мене самої руки друкують швидше ніж думае голова :) Я також вважаю , що 5000 забагато, тому буду вираховувати за допомогою Віктора Андрійовича реальну вартість послуг. А подальші стосунки перевав наш сусід, який також мав судові справи, перерізавши трубу до приміщень та склавши відповідний акт з його та нашого боку. А у тепломережі немає підстав поновити надання послуг.До речі мій молодший брат бажає приймати участь у Ваших судових справах, я йому багато про Вас розповідала, він також юрист, але зовсім молодий. Міцного здоровья Вам.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

ОК. І Вам також. Радий буду бачити і чути Вашого брата. Запрошую на Форум.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email