'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, дброго дня! Ось яку я отримав відпов...  (Прочитано 1913 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Valery

• Гість

800 x 1131, 106 кБ
Вікторе Івановичу, дброго дня! Ось яку я отримав відповідь на мою заяву про взяття на абонентський облік встановлених теплолічильників. Цікаво, що заяву я подпвав у КП УЖГ "Житлорембудсервіс", а відповідь отримав від створеного мабуть недавно КП "Дирекція" (ніякої інформації про це поки не знайшов). Що порадите? Дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Очевидно, після реорганізації комунальних підприємств балансоутримувачем Вашого будинку визначено КП "Дирекція ...". Саме це КП тепер зобов\\\'язане взяти теплолічильник на абонентський облік. Посилання на Київенерго та необхідність замовлення проектно-кошторисної документації безпідставні. Оскільки комунальники досить вперті у своїх переконаннях, то доведеться Вам звертатися до суду. Втім, Ви ще не звернулися до балансоутримувача з офертою про укладення Типових договорів, затверджених постановами КМУ № 630 (у новій редакції) та № 529. Пропоную почати з цього етапу. Коли будете заповнювати бланк договору по КМУ-630, зверніть у вагу на прилади обліку (необхідно занести дані в таблицю), а також на банківські реквізити отримувача платежу (КП "Дирекція ..."). Після укладення договорів виникне спірна ситуація, яку спочатку слід намагатися врегулювати протоколом розбіжностей, а якщо балансоутримувач відмовиться, то переддоговірні спори вирішуються в суді.
Бланк Типового договору по КМУ-560 я недавно розмістив тут: forgr.hmsite.net/file.php
Договір по КМУ-630 там же, але у попередній редакції. Внесіть зміни згідно з новою редакцією по КМУ-933.
Бажаю успіхів у боротьбі з комунальниками!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Рішення про утворення нових КП можна пошукати на сайті райдержадміністрації
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email