'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Дело не в квитанции, программа в компьютере (причем как...  (Прочитано 3175 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Svitlana

• Гість

Дело не в квитанции, программа в компьютере (причем как я понимаю, сейчас эта проблема оплаты возникнет в любом банке). Конечно попробую в другой банк, но в приватбанке: как только операционистка ввела мой счет в программу, появилась моя фамилия и сумма, меньше которой она ввести не смогла.
Записаний

nataust

• Гість

Оплатите в почтовом отделении. Сама в этом месяце платила по старым тарифам (на Оболони). У почты есть договора на обслуживание, т.е. за оплату комиссионный сбор не взимается.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Читайте і перечитуйте цей Форум. Таких питань у ньому десятки. А відповідь завжди однакова: не платіть на банківський рахунок КП ГІОЦ, платіть на рахунок балансоутримувача. І тоді можете самостійно вирішувати, які суми слід сплатити відповідно до кількості та якості фактично спожитих послуг. А ще укладіть Типові договори по КМУ-630 та КМУ-529.
Я вже почав задумуватися, як мені зробити так, щоб десятки разів не відповідати на одне й те ж питання. Може, кожного дня отаке повідомлення розміщувати на початку сторінки? Кому цікаво - прочитає, кому ні - пропустить.
Ваша думка?
Буде врахована (по Януковичу).
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email