Матеріали сайтів gro-za.io.ua та viki1234.io.ua > Форум gro-za

Тепер кількість відвідувань кожного Нарису http://gro-za.io.ua...

(1/2) > >>

gro-za:
Тепер кількість відвідувань кожного Нарису http://gro-za.io.ua/story.php відображається у його заголовку в фігурних дужках, наприклад:
============================================
ПОЗОВНА ЗАЯВА про визнання невідповідними законодавству нових розпоряджень КМДА про тарифи на ЖКП. 02 янв 2010 {150} / 10 фото /
============================================
Тобто, станом на сьогодні зафіксовано 150 відвідувань. Окремий нарис з відображенням статистики відвідувань решти нарисів у подальшому публікуватися не буде.

gro-za:
На жаль, кількість доданих фото відображається неправильно. Лічильник у провайдера всім нарисам з доданими фото приписує по 10 штук (максимум можливого).
Раніше цієї помилки не було - див Статистику http://io.ua/s89896

Андрей:
Від структури цієї сторінки залежить синхронізація. Структура змінилася і все інше полетіло. Яким дивом від цих нововведень не спотворилися нариси на дзеркалі, я не знаю.
Зараз відповідність вже відновлена. Можна працювати далі, до нових змін.
Було б добре призупиняти синхронізацію перед зміною структури ключових сторінок. Але не знаю, чи це можливо.

gro-za:
На поточну діяльність провайдера вплинути неможливо. Час від часу вносить зміни - "покращення", ні з ким не радиться і не попереджає. Доводиться пристосовуватися. На кричущі звернення користувачів інколи реагує.

gro-za:
Очевидно, працювати можна пізніше. Зараз дзеркальний сайт недоступний. Ось чому я наполягав на необхідності зацікавленим користувачам підтримувати локальний сайт. Принаймі, можна якось планувати свою роботу.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version