Матеріали сайтів gro-za.io.ua та viki1234.io.ua > Форум gro-za

Вікторе Івановичу, викладіть будь-ласко або надійшліт

(1/2) > >>

aliv:
Вікторе Івановичу, викладіть будь-ласко або надійшліть на allliv@gmail.com тект договору, що ми з Вами укладаємо. Дякую!

gro-za:
Мені цей договір не потрібний. Договори укладаються в тих випадках, коли учасники один одному не довіряють. Тоді краще взагалі уникати співробітництва. Ваша справа не безнадійна, і це не факт, що Ви не зможете скористатися правовою допомогою іншого фахівця. А заодно і домовитися з ним відносно режиму співпраці на більш сприятливих для Вас умовах. Пропоную розійтися, ні про що не домовлятися, а мої безоплатні консультації через цей Форум залишаються до Ваших послуг, як і для інших відвідувачів.

aliv:
Наступне попереднє засідання у моїй справі призначено на 02 березня 2010 на 11:30 ранку.

gro-za:
Зрозуміло. А до того слід витребувати копію інформації з носія технічного фіксування судового засідання, або акт про те, що фіксування не проводилося. Ознайомитися з матеріалами справи і зробити копію нових матеріалів, зокрема журналу судового засідання, або протоколу, який можливо був доданий замість журналу у порушення норм ЦПК. Крім того, виготовити (роздрукувати) кольоровий фотомонтаж з доказами неналежного утримання будинку. Підготувати серію клопотань і подати через канцелярію суду. Заперечення проти дій головуючого відповідно до ст. 160 ЦПК. Зустрічний позов з доказами. Проект заяви про відвід головуючого судді (поки-що не реєструвати). Матеріали справи (усі процесуальні документи) доцільно оприлюднити.

aliv:
Згоден. Оскільки ми домовились, що мою справу ведете Ви -вкажіть мені, будь-ласка, що саме з переліку наведеного Вами, маю зробити я, і в які сроки виконання, щоб я міг планувати свій час. Може я буду в змозі отримати копій нових матеріалів по справі сьгодні (якщо це принципово), щоб одразу завтра Вам і надати. Дякую.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version