'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Справа № 2а-57/09 Куля В.І. до КМДА, КМР, Черновец.(РКМДА 874-1141, РКМР 58/719)  (Прочитано 141661 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Valery

• Досвідчений дописувач
  • City: Київ
    • Перегляд профілю

Вікторе Івановичу! Щиро радий бачити Вас тут!!!!
Можливо проблема з драйвером?
попробуйте скачати свіжі http://planon.com/support/drivers

Скорішого повного одужання!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Вікторе Івановичу! Щиро радий бачити Вас тут!!!!
Можливо проблема з драйвером?
попробуйте скачати свіжі http://planon.com/support/drivers

Скорішого повного одужання!

Дякую за побажання. Відносно драйверів - я й раніше їх завантажував. Але чому портативні ПК їх не визнають для мене загадка.
Записаний

Valery

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Дякую за побажання. Відносно драйверів - я й раніше їх завантажував. Але чому портативні ПК їх не визнають для мене загадка.

А яка оперційна система на Вашому ноутбуці (з досвіду знаю - проблеми є якщо встановлено Windows 7 64 bit). Попробуйте встановити паралельно яку небудь систему з ряду Linux, або запускати її з флешки або CD. Проблем не повинно бути, перевірено (все що не хотіло працювати під Windows  - в Linux працює без застережень).
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

А яка оперційна система на Вашому ноутбуці (з досвіду знаю - проблеми є якщо встановлено Windows 7 64 bit). Попробуйте встановити паралельно яку небудь систему з ряду Linux, або запускати її з флешки або CD. Проблем не повинно бути, перевірено (все що не хотіло працювати під Windows  - в Linux працює без застережень).
На всіх трьох компьютерах встановлена ОС Windows XP, і лише на двох портативних виникають непорозуміння зі сканером Docupen R700. Звісно, це мене бентежить, оскільки мобільність не забезпечується. Після сканування результат можна переглянути лише на Desktop PC.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

А яка операційна система на Вашому ноутбуці (з досвіду знаю - проблеми є якщо встановлено Windows 7 64 bit). Попробуйте встановити паралельно яку небудь систему з ряду Linux, або запускати її з флешки або CD. Проблем не повинно бути, перевірено (все що не хотіло працювати під Windows  - в Linux працює без застережень).
На всіх трьох компьютерах встановлена ОС Windows XP, і лише на двох портативних виникають непорозуміння зі сканером Docupen R700. Звісно, це мене бентежить, оскільки мобільність не забезпечується. Після сканування результат можна переглянути лише на Desktop PC.
З радістю повідомляю, що проблема DocuPen+(ноутбук/нетбук) мною сьогодні вирішена. Заслуга не моя, а моєї доньки Ірини. ЇЇ мозок і пальці діють в унісон, як електровіник, на відміну від мене з загальмованою інсультом реакцією. Іра  виявила недолік "Інструкції для користувача" (Operating Manual) компанії-виробника PLANON. Замість рекомендації "натиснути на кнопку сканера ..." слід читати:  "натиснути і утримувати  кнопку сканера ...". Побоююсь, що і в здоровому стані я б до цього не додумався. Потрібне парадоксальне мислення ... Очевидно, PLANON на це й розраховував.
« Останнє редагування: 29 Січня 2011, 21:43:50 від mirrorer »
Записаний

Valery

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Вітаю з вирішенням проблеми Вікторе Івановичу!
Так іноді мануали треба читати в оригіналі.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Вітаю з вирішенням проблеми Вікторе Івановичу!
Так іноді мануали треба читати в оригіналі.
Так воно і було. Проте саме оригінальний мануал на CD виробника містить прикрий недолік. До речі, я роздумував - а чому на настольному компьютері недолік не проявляється? Можливо має значення більша швидкодія при реакції на порти USB. Однак, це вже історія. Після усунення недоліку мануалу все працює як слід. Можу рекомедувати іншим користувачам.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Хтось може повідомити, коли саме Київенерго було залучено до цієї справи третьою особою?
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Номер этого дела: №2а-124/08, №2а-1275/07... Может поможет в поиске.
Просмотрел поиском, но не нашел.
Есть еще вариант: попасть на полесскую, и взять дело на ознакомление!
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Номер этого дела: №2а-124/08, №2а-1275/07... Может поможет в поиске.
Просмотрел поиском, но не нашел.
Есть еще вариант: попасть на полесскую, и взять дело на ознакомление!

Щойно телефонував пан Захарченко: В. І. судячи зі всього майже у формі: учора брав участь в якомусь процесі. :)
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Дзвонила вчора Віктору Івановичу, він весь в роботі. З розмови - настрій працьовито-бойовий.
Мене тривожить одне: як витримати баланс і не перевантажити В.І.
Але тут лишається тільки цитувати: "Каждый выбирает по себе".
Записаний

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Уважаемые,форумчане, Киевэнрго по первой инстанции в деле не участвовал(насколько я помню),сегодня буду присутствоватьв с/ з  и многое прояснится.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

... Киевэнрго по первой инстанции в деле не участвовал(насколько я помню),....
ОШИБАЕТЕСЬ
Цитувати
15 грудня 2009 року Шевченківський районний суд м. Києва ....
 треті особи: ....Акціонерна енергопостачальна компанія «Київенерго», Відкрите акціонерне товариство «Акціонерна компанія «Київводоканал», Закрите акціонерне товариство «Енергогенеруюча компанія «ДАР теплоцентраль»,
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Слушанье открылось, суду стало известно про то, что не напечатали обьявление, и....
слушанье закрылось....
Следующее через 3 недели. (точнее не помню)
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Следующее через 3 недели. (точнее не помню)

Хто був -повідомте про дату, час наступного засідання, а також склад колегії.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email