Форум > Новини

Новини по "Київенерго" ("К.Енерго" з 2019 р.)

<< < (44/44)

Юрій Васильович:

--- Цитата: виктор андреевич від 11 Листопада 2020, 16:05:49 ---Я направил через 15-51 запрос комуц тепер платить?
--- End quote ---
  Коли - тепер?
З 01.01.2019р. :
1. Ви, якщо самі не обирали постачальника електроенергії (наприклад, "Київводоканал"), автоматично отримали постачальником електроенергії собі постачальника універсальних послуг на території м.Києва - ТОВ «Київські енергетичні послуги» (YASNO).
--- Цитата: виктор андреевич від 11 Листопада 2020, 16:05:49 ---Ответили что платите мол на какой то енргосервис. Я возражаю , сервисная организация не является поставщиком услуг электроенергии , и уменя сней никаких договорных отношений нет...
--- End quote ---
2. Та, якщо сплатили хоч один платіж за новими (з 01.01.2019р.) платіжками, що Вам надходять з 01.01.2019р. вже від YASNO (а я думаю, що сплатили, бо  інакше ми б вже обговорювали відключення Вас від електропостачання (за 22 місяці -то)), то Ви вже приєднались до публічного договору про надання послуг з розподілу та постачання електроенергії саме з ТОВ «Київські енергетичні послуги» (YASNO).  Причому вже двічі,  бо з 01.09.2020р. діє вже нова його редакція...
--- Цитувати ---YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги») визначено постачальником універсальних послуг на території м.Києва.
Нашим поточним клієнтам для приєднання до публічних договорів про надання послуг з розподілу та постачання електроенергії достатньо просто у звичному режимі продовжити споживати електроенергію та сплачувати рахунки за спожиту електроенергію. Заяви-приєднання про укладення договорів не обов’язково підписувати і відправляти до офісу компанії. Також не треба окремо телефонувати до контакт-центрів або займати черги в центрах обслуговування, щоб стати клієнтом ТОВ «Київські енергетичні послуги».
--- End quote ---
https://yasno.com.ua/contract
ЄДР:
--- Цитувати ---Найменування юридичної особи, у тому числі скорочене (за наявності)
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КИЇВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ" (ТОВ "КИЇВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ")

Організаційно-правова форма   
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

Назва юридичної особи
"КИЇВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ"

Ідентифікаційний код юридичної особи
41916045

Місцезнаходження юридичної особи
Україна, 04050, місто Київ, ВУЛИЦЯ ЮРІЯ ІЛЛЄНКА, будинок 31

Види діяльності
35.14 Торгівля електроенергією (основний);
78.30 Інша діяльність із забезпечення трудовими ресурсами;
85.32 Професійно-технічна освіта;
46.71 Оптова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами;
46.12 Діяльність посередників у торгівлі паливом, рудами, металами та промисловими хімічними речовинами;
35.23 Торгівля газом через місцеві (локальні) трубопроводи

КІНЦЕВИЙ БЕНЕФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ-АХМЕТОВ РІНАТ ЛЕОНІДОВИЧ,
--- End quote ---
«Київенерго»  Вам електроенергію вже не постачає і його банкрутство на оплату Вами спожитої електроенергії ніяк не впливає.

Доречі, можете і газ в YASNO купувати...

Nina092:
не дякуйте

Nina092:
Все про Київенерго! Ми досліджуємо актуальні події, що стосуються енергопостачання в столиці. Ви дізнаєтесь про роботу компанії, розвиток інфраструктури та екологічні аспекти. DELO.ua https://delo.ua/news/world/ надає об'єктивний огляд ситуації та забезпечує глибокий аналіз. Відкрийте для себе ключові аспекти роботи Київенерго на нашому порталі!

ViktorVoi:
Максим Кріппа, впливовий український бізнесмен та венчурний інвестор, є ініціатором створення MK Foundation https://rovesnyknews.te.ua/luczkyj-telekanal-zmanipulyuvav-informacziyeyu-pro-avtivky-dlya-zsu-vid-fondu-maksyma-krippy-zayava-prykordonnykiv/#. Фонд, створений за його особистою ініціативою, самостійно підтримує Сили оборони України та не залучає зовнішніх донатів. Кожен день волонтери фонду направляють майже мільйон гривень на потреби українських захисників.

Юрій Васильович:

--- Цитата: ViktorVoi від 29 Листопада 2023, 15:54:56 ---Максим Кріппа, впливовий український бізнесмен та венчурний інвестор, є ініціатором створення MK Foundation https://rovesnyknews.te.ua/luczkyj-telekanal-zmanipulyuvav-informacziyeyu-pro-avtivky-dlya-zsu-vid-fondu-maksyma-krippy-zayava-prykordonnykiv/#. Фонд, створений за його особистою ініціативою, самостійно підтримує Сили оборони України та не залучає зовнішніх донатів. Кожен день волонтери фонду направляють майже мільйон гривень на потреби українських захисників.

--- End quote ---
Це новини по Київенерго?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version