'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Re: На рецензію позов на захист прав споживачів  (Прочитано 88627 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Цитувати
Суддя запропонував укласти мирову угоду. Сторони погодилися.
Але ТОВ "Новобудова" скоріш за все не погодиться на відмову від своїх позовних вимог (щодо стягнення сумми заборгованості), а я з іншого боку не буду згодний ці вимоги задовольнити (в відсутність договорних відносин).

А що хоч приблизно умови мирової угоди не обговорювалися? Про що  ж тоді погодилися?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Cьогодні 17.09.10 відбулось наступне попередне судове засідання під головуванням судді Куренкова Є.С. за позовом ТОВ"Новобудова" щодо мене, представник позивача  з'явився (Замість Д'яченко з'явився Бенца).
...
Також ТОВ "Новобудова" не надала доказів, про надання яких оголошена усна ухвала.
Наступне засідання  призначене на 11.10.10 о 10:30.
З цього приводу Вам слід подати заяву до суду про ухилення позивача від надання доказів відповідно до ухвали суду, а також з огляду на поведінку ТОВ просити суд вважати позов безпідставним.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Шановний пане Георгію! Не слід "вестися" на облудні слова позивачів-комунальних підприємств про згоду на мирову угоду. КП під мировою угодою розуміють наступне: "Ми з Вами підписуємо договір про реструктуризацію боргу". Все. Крапка. Ви з Вашими згодами-незгодами для них взагалі не існуєте. Перевірено на КП Дирекція СоломЁянського району. 8)
Записаний

Георгий

• Активний Дописувач
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email

По перше - дякую за підтримку!

По друге, сьогодні 20.09.10 відбулося судове засідання під головуванням  судді Колесника О.М. щодо розгляду по суті моєї позовної заяви до ТОВ "Новобудова"  на захист прав споживачів на укладання договорів про надання житлово-комунальних послуг.

Суддя Колесник О.М. провів засідання чітко і на мій погляд не упередженно.
Надав можливість висловити свою думку сторонам та задати питання.
На судові дебати забажав від позивача надати:
-копію договору з первинною експлуатуючою (що була до ТОВ "Новобудова"), якщо цей договір зберігся.
-копію договору, що розробила та пропонує для підпису ТОВ "Новобудова".

від ТОВ "Новобудова" надати:
-акт прийому-передачі будинку
- пропозиції, щодо укладання договору (який документ ТОВ "Новобудова" намагалася підписати)
- копію статуту ТОВ "Новобудова"

Наступне судове засідання оголошено на 05.11.10. о 15:00.

« Останнє редагування: 20 Вересня 2010, 12:35:40 від Георгий »
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Вимагайте додатково: 1) акт державної комісії про здавання-приймання будинку в експлуатацію; 2) державний акт на право користування прибудинковою територією; 3) рішення органу місцевого самоврядування про перелік послуг, які надаються мешканцям Вашого будинку; 4) постатейний розрахунок витрат на утримання будинку згідно з постановою КМУ № 529; 5) рішення органу місцевого самоврядування про визначення виконавців ЖКП; 6) рішення Київради про перелік послуг, виконавці яких повинні визначатися за результатами конкурсу відповідно до ЗУ про ЖКП та постанови КМУ № 521.
Записаний

Георгий

• Активний Дописувач
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email

Вікторе Івановичу!
Якщо можна, посилання на постанову КМУ №521.
Може якась помилка?
Записаний

Андрій

• *
  • io_ua: Андрей
    • Перегляд профілю
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Є таке http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=z0541-05, але це не №521

У мене вкралася технічна помилка. Малася на увазі постанова КМУ від 21 липня 2005 р. № 631.
Записаний

Георгий

• Активний Дописувач
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email

Сьогодні 11.10.10 відбулося наступне попереднє судове засідання під головуванням судді Куренкова Є.С. за позовом ТОВ"Новобудова" щодо мене, представник позивача  з'явився ( сьогодні це був Д'яченко ).
Засідання почалося замість 10:30 о 12:50.
Представник позивача надав з 26  доказів та правовстановлюючих документів чотири (з них 2 не витребувалося). Надав в одному екземлярі, і на моє зауваження, що мені теж потрібен екземляр заявив, що я можу для цього ознайомитися з матеріалами справи і самостійно зняти копії суддя на це не відрегавував.
Я озайомився з цими доказами. це -
Договори на обслуговування лифтів, з київенерго та водоканалом (ТОВ Новобудови).
Завтра прийдеться йти до суду зняти копії.
На наступне засідання 29.10.10 8:30 суддя чекає від ТОВ "Новобудови" докази та правовстановлюючи документи, що залишилися.
Записаний

Георгий

• Активний Дописувач
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email

У вкладенні - наданий ТОВ "Новобудова" "договір на постачання теплоенергії у вигляді гарячої води"
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

У вкладенні - наданий ТОВ "Новобудова" "договір на постачання теплоенергії у вигляді гарячої води"
Це не Типовий договір.
Записаний

Георгий

• Активний Дописувач
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email

Йдеться про договори, які надала ТОВ "Новобудова" в якості   доказів за моїм клопотанням по справі щодо боргу за ЖКП.
Зараз викладу ще три докази.

У вкладенні - наданий ТОВ "Новобудова" "договір на виконання робіт з технічного обслуговування та ремонту ліфтів"
Записаний

Георгий

• Активний Дописувач
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email

У вкладенні - наданий ТОВ "Новобудова" "договір на постачання питної води та приймання стічних вод через приєдннанні мережі"
Записаний

Георгий

• Активний Дописувач
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email

У вкладенні - наданий ТОВ "Новобудова" "договір про надання послуг з вивезення та знешкодження твердих побутових відходів"

Виклав чотири договори, які надала ТОВ "Новобудова" в якості доказів по  справі за позовом ТОВ "Новобудова" що до мене.
Але на мою думку з цих документів не можна побачити фактичні витрати ТОВ "Новобудова". До деякіх договорів відсутні додатки.
На наступному засіданні думаю буде доцільно оголосити окреме клопотання про витребування додаткових доказів щодо  змісту цих договорів?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

У вкладенні - наданий ТОВ "Новобудова" "договір про надання послуг з вивезення та знешкодження твердих побутових відходів"

Виклав чотири договори, які надала ТОВ "Новобудова" в якості доказів по  справі за позовом ТОВ "Новобудова" що до мене.
Але на мою думку з цих документів не можна побачити фактичні витрати ТОВ "Новобудова". До деякіх договорів відсутні додатки.
На наступному засіданні думаю буде доцільно оголосити окреме клопотання про витребування додаткових доказів щодо  змісту цих договорів?
Договори - договорами, але мешканців вони не стосуються. Тариф на утримання будинку необхідно формувати і затверджувати відповідно до закону. А щодо прибудинкової території - так її в природі не існує, бо відсутній державний акт на право користування земельною ділянкою.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email