Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Хочу спитати якою повина бути квитанція ЖЕКу про сплату за комунальні послуги. Мені присилають клаптик паперу в якому зазначено, ПІБ, моя адреса, та сума до сплати без роздруковки, що входить у цю суму. Де знайти посилання на відповідні норми де буде зазначено, яка повинна бути ця квитанція? Я хочу знати за що я сплачую, а не суму яку потрібно сплатити на користь ЖЕКа.
Шановний Вікторе Івановичу!Не могли б Ви коротенько прокоментувати наступні зміни до ЦПКhttp://news.ligazakon.ua/news/2010/8/13/28685.htm
Шановний Вікторе Івановмчу! Дуже уважно слідкую за судовими подіями щодо неправомірності реорганізації ЖЕКів в Солом'янському районі. Дуже Вас підтримую і дякую Бога, що є людина, яка захищає нас! Будь-ласка, прошу відповідь на одне запитання: на Вашу думку, після "реорганізації" куди перейшли рахунки по заборгованості за житлово-комунальні послуги (з колишнього ДЕЖ - зараз ВСП)? Невже в "КП ГІОЦ" ? А якщо була заборгованість більше 10 років (кінець 90-х)? Невже вона не була списана згідно ЗУ "Про порядок погашення зобов'язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами №550-IV(де борги населення повинні бути списані до 31.12.1999р.включно). Хоча в нашій державі все може бути.... Завчасно дякую Вам за відповідь!
У нас кооперативный дом.На территории стоит сожженная машина,хозяина предупреждали письменно,санэпидемстанция ,а хозяин отвечает,она зарегистрирована и никто не имеет право прикоснуться.В этой машине мусора,бутылок и т.д Куда нам обратиться,чтоб был эффективен результат,что делать???