Форум > ПРО СУДОЧИНСТВО ВЗАГАЛІ і про суддів зокрема

ОАС: Окружний адміністративний суд м. Києва (новини)

<< < (6/7) > >>

Перо:
В ОАСК для розгляду 16 тисяч справ залишилося 12 суддів


--- Цитувати ---Торік судді Окружного адміністративного суду міста Києва слухали по 30 справ на день. Цьогоріч навантаження ще збільшиться, оскільки на розгляді вже знаходиться понад 16000 справ, а суддів, що мають повноваження всього 12.

Як повідомили виданню «Закон і Бізнес» у прес-службі суду, 23 січня цього року ще у п'яти суддів ОАСК — Ігоря Погрібніченка, Ігоря Іщука, Віктора Шулежка, Віктора Данилишина та Костянтина Кобилянського — закінчилися повноваження. Понад 3500 справ, не розглянутих суддями у зв'язку з навантаженням та закінченням їхніх повноважень, будуть направлені на повторний автоматизований розподіл – судовий розгляд адміністративної справи розпочнеться спочатку.

Згідно зі статистикою, торік на розгляді суддів ОАСК перебувало майже 32,5 тисяч справ, з яких 14,5 тисяч не було розглянуто, оскільки лише у 17 з 49 суддів були повноваження. При цьому кожен суддя щомісяця розглядав 120—200 справ. Тепер ці цифри можуть істотно зрости, оскільки склад діючих суддів скоротився майже вдвічі. Водночас, у березні 2017 року закінчуються повноваження ще у одного судді.

«Довготривале не призначення суддів на посади безстроково призвело до накопичення справ та недотримання строків їх розгляду. В результаті, громадяни, які звертаються до суду, змушенні чекати не один тиждень на перше засідання та місяці на вирішення справи по суті», — заявив голова ОАСК Павло Вовк.

Він зауважив, що після того, як у п'яти суддів закінчилися повноваження, у кожного на розгляді буде понад 1500 справ. «Це цифри лише на січень 2017 року. Сподіваюсь, що у зв’язку із набуттям чинності законом «Про Вищу раду правосуддя» процес призначення активізується, пришвидшиться розгляд справ і громадяни отримуватимуть рішення у розумні строки», — підсумував П.Вовк.
--- End quote ---

http://zib.com.ua/ua/127268-v_oask_dlya_rozglyadu_16_tisyach_sprav_zalishilosya_12_suddi.html

Перо:
Контакти суду:
http://oask.gov.ua/
Додатковий телефон приймальні ОАСК 0445915535

Перо:
Контактна інформація суду

Окружний адміністративний суд міста Києва

01051, м. Київ, вул. Петра Болбочана, 8, корп.1
(Керівництво суду, судді, канцелярія,помічники та секретарі суддів)

03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 81а
(Судді, помічники та секретарі суддів)

E-mail: inbox@adm.ki.court.gov.ua
Телефон для довідок:    +38 (044) 591-55-64

Контакти для прийому запитів  відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації»
Тел./факс: +38 (044) 591-55-39
E-mail: info@adm.ki.court.gov.u

Перо:
....Знайомтесь, голова Окружного адміністративного суду м. Києва – Павло Вячеславович Вовк.

--- Цитувати ---З'ясувалось, у грудні 2013 року службові квартири, видані 5-тьом суддям Окружного адміністративного суду м. Києва (Аблову Є.В., Амельохіну В.В., Погрібніченку І.М, Федорчуку А.Б, Власенковій О.О.) були виведені з числа службових, а потім приватизовані. Підставою для виведення цих квартир з числа службових стало звернення П. Вовка.
--- End quote ---



http://blogs.pravda.com.ua/authors/butko/58eca12c60963/

P. S. Чи будуть приймати рішення проти влади в ОАСК -питання риторичне.

Перо:
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №294/2017
Про призначення суддів

суддів окружного адміністративного суду міста Києва: ВАСИЛЬЧЕНКО Ірину Петрівну, ДЕГТЯРЬОВУ Ольгу Вікторівну, ДОНЦЯ Володимира Адольфовича, КАРАКАШЬЯНА Сергія Костянтиновича, КАТЮЩЕНКА Віталія Петровича, КЛОЧКОВУ Наталію Вікторівну, КУЗЬМЕНКО Анну Ігорівну, ПАТРАТІЙ Олену Валеріївну, ПАЩЕНКА Костянтина Сергійовича.
http://www.president.gov.ua/documents/2942017-22698


УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №297/2017
Про призначення суддів

суддів окружного адміністративного суду міста Києва: АМЕЛЬОХІНА Віталія Вячеславовича, БОЯРИНЦЕВУ Марину Анатоліївну, ВЛАСЕНКОВУ Олену Олександрівну, ДОБРІВСЬКУ Наталію Анатоліївну, КАРМАЗІНА Олександра Анатолійовича, МАРУЛІНУ Любов Олександрівну, СКОЧОК Тетяну Олександрівну, ЧУДАК Олесю Миколаївну.
http://www.president.gov.ua/documents/2972017-22694

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version