'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шевченківський р/с Києва, а/с № 2а-118/11 (оскарження РКМДА з 29.04.2009 р.)  (Прочитано 82876 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ВАВАНчик

• Гість

Попробую до среды успеть написать и свой иск в это дело. Може на пару(тройку точнее) и рассмотрит о моем вступлениии :)

« Останнє редагування: 11 Квітня 2011, 19:11:53 від Перо »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Попробую до среды успеть написать и свой иск в это дело. Може на пару(тройку точнее) и рассмотрит о моем вступлениии :)

О чем хоть иск?
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

На самаом деле полный БРЕД.
НО: КАСУ дает небольшой полет фантазиии....
Буду пробовать.
Фактически иск о установлении юридиски значимых фактов (завуалировано)
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

На самаом деле полный БРЕД.

Если БРЕД, тогда подавай в свои дела, а не в мои. :) Я думал, что по каким-то процессуальным мотивам.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Гайдук рассмотрела 2 заявления, и по обоим отказала!
Ждем слушанье по сути!
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Короткий звіт. Судове засідання з 11-00 до майже 13-00.
КМДА відмовлено у роз'ясненні ухвали по опублікування оголошення (питання Грами було щодо джерела фінансування). Моя заява про забезпечення позову залишена без задоволення з підстави фактичного вирішення нею, на думку суду, позовних вимог (у випадку її задоволення). Ухвалу буде оскаржено.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Сьогодні оскаржено ухвалу про залишення без задоволення заяви про вжиття заходів забезпечення позову.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Сьогодні зареєстровано клопотання про приєднання доказової бази.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Короткий звіт про засідання, що відбулося сьогодні. З'явилися представники КМДА; представники КМР не з'явилися. Прийнято до розгляду уточнення технічного характеру останньої редакції мого позову (відсутність дати видання РКМДА № 191). КМДА відмовлено у клопотанні про зупинення провадження до розгляду апеляційної скарги КМДА на ухвалу від 14.03.2011 р. про відмову у роз'ясненні ухвали про опублікування оголошення (щодо додатково оскаржених РКМДА). Третій особі Блащуку відмовлено у прийнятті до провадження позову зі самостійними вимогами на предмет спору. Судом на обговорення поставлено питання про відкладання розгляду у зв'язку з відсутністю оголошення, на що я заперечив, вважаючи, що справу можна слухати в частині вимог до КМР, і в частині оскарження РКМДА, щодо яких вже опубліковано оголошення. Але розгляд відкладено до 19 липня 2011 р. на 10-00. До вирішення клопотань про долучення доказів вже не було часу.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Сьогодні відбулося чергове засідання. Не з'явився представник КМР і у суду відсутні відомості щодо вручення судової повістки. Мабуть не хочуть отримувати?  ??? Оголошення знову немає, але до цього питання справа не дійшла, бо немає належного повідомлення відповідача КМР. Задоволені частково клопотання мої і представника КМДА Грами щодо долучення до м/с певних доказів. КМДА подало клопотання про залучення третьою особою КП ГІОЦ, що було прогнозовано відхилено судом. Отже, доказова база у цій справі в основному вже сформована. У справу вступила ще одна третя особа на стороні позивача без самостійних вимог. Перерва до 06 вересня 2011 р. до 14-30.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

(перенесено из другой темы)
Слушанье длилось 2 часа.....
Еще не прошли стадию ходатайств...
Перерыв до 14:00 06.09.2011.

ПС: о вступление в дело 3м лицом с самостоятельными требованиями - мне отказано.
В дело вступила Т.И.
...Перерва до 06 вересня 2011 р. до 14-30.
ПС: странно, у меня записано 14:00 !
« Останнє редагування: 19 Липня 2011, 15:47:21 від ВАВАНчик »
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

ПС: странно, у меня записано 14:00 !
14:30. Таки слід отримувати повістки.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Сьогодні завершив складанння повного переліку матеріалів справи у 2-ох томах. 27.07.2011 р. подано заяву ще однієї фізичної особи про вступ у справу. Сфотографував подані КМДА в останнє засідання висновки Держінспекції з контролю за цінами 2008-2009 років (викладено у файлах):
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6564.0.html
До цього деякі висновки вже викладав:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6147.0.html

На обкладинці тома 2 вказано час 14-30 на 06 вересня ц. р.:
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Сьогодні в засідання з'явилися представники КМР і КМДА (відповідачі), а також треті особи Захарченко, Хельвас, Зверєв. Зачитано заяву третьої особи Сержантової про розгляд справи за її відсутності. Грама повторно заявив клопотання про зупинення провадження до розгляду в КААС апеляції на ухвалу про опублікування оголошення: у задоволенні клопотання повторно відмовлено. Так само повторно заявлено клопотання про залишення без розгляду частини позовних вимог за нібито пропущеним річним строком для звернення до суду (перший раз -дивитися 12.11.2010 р.). На цей раз, суддя Гайдук клопотання задовольнила. Про підстави для задоволення можна почитати тут (вони у мене подиву не викликали):

Звичайно буду оскаржувати. На вирішення цих двох процесуальних питань було витрачено майже 3 години. Далі долучено з мого боку рішення Солом'янського райсуду м. Києва від 06.12.2007 р. по справі № 2-563-1/07 (щодо РКМДА № 80 від 27.01.1997 р.). Посвідчені судом постанова КААС від 14.01.2009 р. і ухвала ВАСУ від 29.03.2011 р. по справі Хельваса. Несподівано було відмовлено присутньому в засіданні представнику ПАТ "Київводоканал" у клопотанні про вступ у справу третьою особою на стороні відповідачів (клопотання заявив Грама). Тхорик клопотань не заявляв. Також я просив розглянути питання винесення окремої ухвали щодо відсутності публікації, але Гайдук обмежилася листом до КААС з проханням прискорити розгляд апеляції КМДА. Наступне засідання призначено на 14 листопада 2011 р. о 14-30. Тяганина триває.

P. S. Як з'ясувалося, в основу ухвали про залишення частини вимог без розгляду покладено іншу ухвалу по справі № 2а-8231/11/2670, яка не набрала законної сили:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6397.msg29665.html#msg29665

« Останнє редагування: 06 Вересня 2011, 21:30:20 від Перо »
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

.... Наступне засідання призначено на 14 листопада 2011 р. о 14-30. Тяганина триває.

....
А кто в этой "тяганине" виноват?
Грама сегодня сказал, что по его планам это дело из ШРС выйдет в 2014 :o
Правда более точную дату не назвал, и отказал дать решение (за 2014г.) суда прочесть :) ;D

(он готовит: отвод Гайдук, остановку производства на время апелляции по вчерашнему определению, ну и так далее)
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email