'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Солом. р/с, суддя Зінченко. Спір з КП Дирекція. Борг за ЖКП + зустр. позов  (Прочитано 62712 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

ВАВАНчик

• Гість

Вопрос №1 был ли в судебном заседании представитель истца?
№2 Как он будучи на больничном получил в суде иск? (риторический) ЗАБОЛЕЛ - СИДИ ДОМА :)
№3 когда закончился больничный?
№4 как была передана жалоба в суд? (почтой/лично)

Записаний

Леслі

• Адміністратор
    • Перегляд профілю
    • Email

Оскільки йде робота в рамках тієї самої справи, теми об'єдную. Назва теми - "Солом. р/с суддя Зінченко.  Спір з КП Дирекція - борг за ЖКП + зустр. позов".
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Вопрос №1 был ли в судебном заседании представитель истца?
№2 Как он будучи на больничном получил в суде иск? (риторический) ЗАБОЛЕЛ - СИДИ ДОМА :)
Уточнення до питань ВАВАНччика, в цілому абсолютно правильних.
По №1. Чи був представник КП Дирекція присутнім саме при проголошенні рішення суду? Опублікуйте журнал с/з цього засідання.
По №2-№3. Опублікуйте лікарняний. Обидві сторони. Бо фальшивку підсунути - то для наших КП лЕгко.
По № 4. На екземплярі ап. скарги в м/с повинен стояти штамп канцелярії. Яка там дата? Чи підшитий після скарги конверт? Яка дата на поштовому штемпелі? Опублікуйте ап. скаргу (і за наявності - конверт) саме з матеріалів справи.

Додаткові питання.
№ 5. Чи надсилались копії рішення суду сторонам? Чи є в м/с після рішення суду супровідний лист щодо відсилання копії рішення сторонам? Яка дата на тому листі? Чи є в м/с повідомлення про отримання копії рішення КП Дирекція? Яка дата вручення?

№ 6. Опублікуйте копію довіреності представника КП Дирекції.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Кстати: 14.12.2010. - это ВТОРНИК.
Больниный выдается в какой день? В ДЕНЬ НАЧАЛА БОЛЕЗНИ!
Следовательно в последний день подачи жалобы "клиент" не болел.
Следовательно есть основание для оставления жалобы КП без рассмотрения на основании ч. 2 ст. 72 ч. 3 ст. 294.
Так и напишите в своём протесте на апеляционную жалобу!
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Лікарняний потрібно бачити. Бо судячи з тексту скарги цей представник "грамотей ещё тот". Офіційно лікарняний має назву "ЛИСТОК НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ", а апеляційна скарга офіційний документ....
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

По скольку ответы КЛИМ мне пришли в ЛС, цитирую здесь:
Цитувати
№1 был ли в судебном заседании представитель истца?
--Представителем истца была такая-то Виктория
Клим, Вы не обижайтесь, но посмотрите как звучал вопрос, и на какой вопрос вы мне дали ответ! (я очень много общаюсь с людьми, и это(когда задешь один вопрос, а ответ получаешь на другой) я вижу/слышу каждый день)
Повторю вопрос: был ли представитель истца (Виктория такая-то) в судебном заседании? Присутствоавала она при оглашении решения суда?

Цитувати
№2 Как он будучи на больничном получил в суде иск? (риторический) ЗАБОЛЕЛ - СИДИ ДОМА
--судя из текста  ап. жалобы они получили решение суда только 14.12.2010, хотя я получила то же решение 10.12.2010, мне на решении сделали отметку, что он пока" не набрало законної сили"
Вам правильную отметку сделали, а то что Виктория такая-то получила решение 14.12. - это ее личные проблемы и проблемы КП... 10 она не болела, могла пойти и получить!

Цитувати
--Я не знаю как больная Виктория дошла до суда за решением суда, на больничном она пребывала с 14.12.2010
22.12.2010 ей нужно было выйти на работу
Для начала: смотрим какой вопрос, и какой ответ :)

Цитувати
--я не знаю каким образом была передана жалоба
Конверт есть в деле?
« Останнє редагування: 11 Березня 2011, 19:07:44 від ВАВАНчик »
Записаний

Георгий

• Активний Дописувач
  • Георгий
    • Перегляд профілю
    • Email

Оскільки позивач юридична особа (є штат робітників),  то на мій погляд посилання на хворобу  одного "представника" не може братися до уваги.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Кстати, апелянту должны были дать время на исправление недостатков ап. жалобы. Давали?
( в жалобе не указаны данные представителя по доверенности КП )
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

klim написала в ЛС:
Цитувати
а Вы не подскажите ,  как правильно пиштся апелляционная жалоба? Где то можно посмотреть пример написания для дальнейшей адаптации под мое дело
klim: ВАМ не нужно писать жалобу. ОНА УЖЕ НАПИСАНА Вашим КП.
При необходимости можете использовать его как "козу"
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Відповідь на свої питання від klim отримала особистим повідомленням. Пропоную автору всі розіслані особистими повідомленнями відповіді на питання опублікувати в гілці обговорення. Інакше до ладу ми не прийдемо. Вам допомагають у вирішенні проблеми багато учасників форуму. А щось радити, коли у різних людей є різні уривки інформації - марна справа.

З наданих матеріалів вбачається намагання представника позивача сфабрикувати підстави для поновлення строку. Вам слід опублікувати відповіді на всі питання. Підготувати аргументовані заперечення проти заяви про поноавлення строку (з посиланнями на аркуші справи). Зареєструвати заздалегідь. І в с/з просити ап. суд відмовити у заяві про поновлення строку.
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Спасибо большое всем участникам форума  за помощь в решении моей проблемы.
Я еще раз внимательно ознакомлюсь с апелляционной жалобой, сделаю копии всех документов в деле, и потом смогу ответить на заданные мне  вопросы.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

klim
Цитувати

Цитувати
№1 был ли в судебном заседании представитель истца?
    --Представителем истца была  Виктория --она присутствовала при оглашении решения суда.

Цитувати
    №2 Как он будучи на больничном получил в суде иск? (риторический) ЗАБОЛЕЛ - СИДИ ДОМА
    --меня тоже интересует вопрос, как будучи на больничном Виктории удалось получить решение суда.
Тем более я не понимаю, почему она не пришла за решением раньше,когда была здорова, оно было готово уже 10.12.2010

Цитувати
больничный с 12 по 21 грудня,
  О, это немного меняет расклад... Тогда отталкиеваться нужно от мнения Георгия. (я с ним солидарен)
Цитувати
Цитувати

Конверт есть в деле?
что касается 4 вопроса-я в деле конверта не видела,возможно не внимательно смотрела.
надеюсь в понедельник поучить всю нужную информацию
поищу конверт посмотрю номер и дату входящего
« Останнє редагування: 11 Березня 2011, 21:05:57 від ВАВАНчик »
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Публікую надані в особистому повідомленні від klim відповіді на запитання. Не бачу я поважних причин для поновлення строків.
klim слід писати заперечення проти поновлення строків. Та викладати на рецензію.
Аргументи підкріпити посиланнями на аркуші справи. І відбивати незаконні вимоги Дирекції.

По №1. Чи був представник КП Дирекція присутнім саме при проголошенні рішення суду?
--Представник КП Дирекція , а саме Резніченко Вікторія була присутня при оголошені рішення суду.
Більш того , я отримала рішення 10.12.2010,воно було готове, але  воно на той момент не вступило в силу.
14.12.2010 я знову буда в суді хотіла дізнатись подали апелляцію чи ні,мені сказали що требе почикати, можливо апеляційну скаргу  відправили по почті.
24.12.2010  в канцеляріі сказали що апелляцію не було подано ія отримала (повторно) рішення суду в якому зазначено що рішення набрало чинності.

По №2-№3. Опублікуйте лікарняний.
-- на лікарняному Вікторія перебувала з 14.12.2010
22.12.2010 їй треба було стати до роботи.
До справи додана  тільки одна сторона лікарняного

По № 4. На екземплярі ап. скарги в м/с повинен стояти штамп канцелярії. Яка там дата? Чи підшитий після скарги конверт? Яка дата на поштовому штемпелі? Опублікуйте ап. скаргу (і за наявності - конверт) саме з матеріалів справи.
що стосується  штампа канцелярії, і конверта- я неуважно дивилась-я їх не бачила (можливо не уважно дивилась.)
Також я не сфотографувала копію довіреності представника КП Дирекції.-за цими даними поїду в понеділок

Додаткові питання.
№ 5. Чи надсилались копії рішення суду сторонам? Чи є в м/с після рішення суду супровідний лист щодо відсилання копії рішення сторонам? Яка дата на тому листі? Чи є в м/с повідомлення про отримання копії рішення КП Дирекція? Яка дата вручення?
---на ці питання явідповім в понеділок, сподіваюсь меня ще раз допустять до ознайомлення з матеріалами справи
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю

http://reyestr.court.gov.ua/Review/11725252
http://reyestr.court.gov.ua/Review/11707807

Так хитро написано апеляційну скаргу, що і не ясно.. Кому поновити строку (Якій стороні?кому конкретно..)
а позивач був все ж таки не позбавлений в строки подати апеляцію, звернутися до  адвокатів, до фахівців права, т. д.

Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Наявної в темі інформації цілком достатньо для аналізу ситуації. Наміри позивача з тексту апеляційної скарги - теж цілком зрозумілі. Спроби обгрунтувати незаконні вимоги про поновлення строку - зрозумілі. Які аргументи висувати проти заяви позивача - зрозуміло. Необхідно, щоб klim ще раз ознайомилась з м/с. Сфотографувала  всю справу (з обклаадинками, описами, чеками, квитанціями, конвертами, двосторонні документи - з обох сторін). Відслідкувати, щоб на всіх фото не був обрізаний правий верхній кут аркушу справи (нумерація аркушів, яка повинна відповідати опису справи).
Заперечення проти заяви про поновлення строків можна писати вже зараз (знаходьте в ЦПК статті по поставленим Вам питанням).
Після ознайомлення з м/с до кожного пункту заперечень додасте посилання на а/с.
Додатково - пропоную морально підготуватись до найгіршого варіанту (строки поновлять і зразу ж почнуть розгляд ап. скарги). З нашою судовою владою сьогодні можна чекати будь-якого беззаконня.
Тому слід зразу готувати і заперечення проти апеляційної скарги.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email