Форум > Запитання

Визнання договору про надання послуг теплопостачання розірваним.

(1/2) > >>

innask:
Добрий вечір, Вікторе Івановиче!  Скучила за спілкуванням з Вами, але маленька дитина забирає весь час, лізуть зубки. І в ночі і в день мамі не має спокою. Але я щаслива мама, та юрист без хвилинки вільного часу.
Знову вимушена просити Вас про допомогу та пораду. Коротенько про наші справи  в судах з приводу стосунків з тепломережою.
            1. Нагадаю Вам про те що на даний час в суді призупинено розгляд справи по стягненню заборгованності за теплопостачання нежитлового приміщення у зв"язку із розглядом справи про визнання угоди  з тепломережею на надання послуг теплопостачання недійсною. Рішенням першої інстанції в позові відмовлено, нами було подано апеляційну скаргу, вона розміщена на форумі, апеляційний суд Київської області залишив рішення без змін. В апеляційному суді судді задавли питання чому ми не просили визнати договір розірваним? Адже недійсність тут нідочого, позивач договір підписав та випконав його. Тепер для подальшого затягування первісної справи та ії подальшого "нерозгляду" вважаю необхідним подавати новий позов. Вирішили подавати позов про визнання договору розірванним, оскільки до кінця спливу його терміну було подано заяву про те, що на новий строк він продовжуватись не буде. Наскільки мені вистачило часу перевірити Практику судів, яка  вказує на те, що в таких позовах відмовляють, та посилаються на порядок відключення, передбачений Постановою КМУ № 630,але ж знову пройде ще один рік, поки буде винесено рішення та постанова по апеляційній скарзі. Що б Ви порадили робити, можливо подати інший позов, який? Хотілось б все ж таки мати позитивний результат, а не просто затягувати час.
       
             2. Крім того, прошу у Вас допомоги по розрахунку дійсної вартості послуг з теплопостачання, а також Ви колись говорили про те, що можете поділитись інформацією про середню температуру в м. Києві за 2007-2009 р.р. та КТМ 204., оскільки первісну справу вже можуть розпочати слухати. Чи можливо з Вами в такому випадку зустрітись?
   
          3.Сам позивач швидкоруч написав позов про визнання угоди розірваною, я маю багато нарікань, але не маю змоги плідно попрацювати зараз над нею, оскільки не маю практики з визнання договорів розірваними. Чи можно отримати Вашу рецензію на позов та поради щодо його вдосконалення. а головне про що просити в позові, адже в ЦК вказано, що договір вважається розірваним з моменту винесення рішення суду. Можливо Ви вже маєте судові рішення з цього приводу.
  Буду вдячна за змістовну відповідь та корисні посилання. Здоровья Вам!

З повагою, innask.

gro-za:

--- Цитувати --- 2. Крім того, прошу у Вас допомоги по розрахунку дійсної вартості послуг з теплопостачання, а також Ви колись говорили про те, що можете поділитись інформацією про середню температуру в м. Києві за 2007-2009 р.р. та КТМ 204., оскільки первісну справу вже можуть розпочати слухати. Чи можливо з Вами в такому випадку зустрітись?
--- End quote ---
Інно Іванівно, доброго вечора Вам і Вашому сімейству!
Дані про середньодобову температуру повітря були мною оприлюднені свого часу, але не пам'ятаю, в якому із форумів. Втім можна спробувати знайти з застосуванням функції ПОШУК на цьому сайті. КТМ-204 також можна скачати з Інтернету, спробуйте розшукати через ГУГЛ. Якщо не вийде, тоді згодом допоможу.
На решту запитань відреагую трохи пізніше, перебуваю у цейтноті протягом наступних декілька днів.

innask:
Вікторе Івановичу! Добрий вечір і щиро дякую за відповідь! КТМ і "погоду" вже починаю шукати та з нетерпінням чекаю на Ваші поради.

Valery:
Інно Іванівно! Інформація є на цьому сайті, але щоб не витрачати часу свого та шановного Віктора Івановича, будь-ласка дайте свою електронну адресу - я Вам все перешлю.

innask:
Шановний вікторе Івановичу, очікую з нетерпінням на Ваші поради, якщо маєте час звичайно?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Відповідь

Go to full version