'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Суд не вважає квитанії ЖЕКу підставою для обов`язкової оплати  (Прочитано 3034 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Цитати із рішення Микитівського районного суду м. Горлівки Донецької області по справі №2-1171/08. Позов від споживача про неврахування пільг у наданих платіжках.
Цитувати
Представник відповідача - Комунального підприємства "Наш дім" за довіреністю Писана Т.І. у судовому засіданні позовні вимоги не визнала, пояснивши, що позивач звертався до КП "Наш дім" усно та письмово з питання надання йому пільги в розмірі 50% знижки по оплаті комунальних послуг, але відповідних документів на підтвердження цього права не подавав, тому пільги йому не надавались. КП "Наш дім" нараховує суми квартирної плати відповідно діючому законодавству, відображає загальну суму заборгованості у квитанціях на оплату, але це не є категоричною вимогою до споживача про оплату цієї суми.

Цитувати
Суд вважає, що самі по собі квитанції на оплату послуг, які надаються позивачеві ОСОБА_1 відповідачем - КП "Наш дім", а також довідка відповідача з розрахунком суми заборгованості, є лише повідомленням та пропозицією до сплати зазначеної в них суми грошових коштів за надані житлово-комунальні послуги, але категоричною вимогою з наполяганням до сплати саме цієї суми не являються.

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/5307372

І таке буває... ;)
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email