Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Тема наступної зустрічі (чи на 15.01, чи на іншу дату). Пропозиція. http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5353.msg17762.html#msg17762Цитата: Перо від 29 Грудня 2010, 20:09:58Цитата: Тетяна Academia від 29 Грудня 2010, 19:14:27Пане Дмитре! В якості новорічно-різдвяної ідеї: якщо на наступній зустрічі попросити Вас прочитати невеличку лекцію про алгоритми підготовки апеляційних та касаційних скарг. На прикладі кількох справ, що відслідковуються на форумі. На що в текстах рішень звертати увагу, навколо чого будувати тексти чкарг, на чому акцентувати увагу, типові помилки.Розумію, що це - навантаження. Одночасно - розумію, що багато речей, які я могла б використовувати на практиці - не використовую. Треба серйозно з цією інформацією попрацювати. А усвідомлювати зміст Ваших пояснень на форумі в режимі "перегляду нових повідомлень" - ну дуже тяжко.Пропозиція слушна -готовий до лекції. Але поки що не знаю щодо планів на 15.01.2011 р. -у мене 11 і 12 січня важливі судові засідання, а також очікуються інші судові повідомлення, після яких, не виключено, що доведеться складати процесуальні документи. Тобто 12-13.01.2011 р. визначуся.
Цитата: Тетяна Academia від 29 Грудня 2010, 19:14:27Пане Дмитре! В якості новорічно-різдвяної ідеї: якщо на наступній зустрічі попросити Вас прочитати невеличку лекцію про алгоритми підготовки апеляційних та касаційних скарг. На прикладі кількох справ, що відслідковуються на форумі. На що в текстах рішень звертати увагу, навколо чого будувати тексти чкарг, на чому акцентувати увагу, типові помилки.Розумію, що це - навантаження. Одночасно - розумію, що багато речей, які я могла б використовувати на практиці - не використовую. Треба серйозно з цією інформацією попрацювати. А усвідомлювати зміст Ваших пояснень на форумі в режимі "перегляду нових повідомлень" - ну дуже тяжко.Пропозиція слушна -готовий до лекції. Але поки що не знаю щодо планів на 15.01.2011 р. -у мене 11 і 12 січня важливі судові засідання, а також очікуються інші судові повідомлення, після яких, не виключено, що доведеться складати процесуальні документи. Тобто 12-13.01.2011 р. визначуся.
Пане Дмитре! В якості новорічно-різдвяної ідеї: якщо на наступній зустрічі попросити Вас прочитати невеличку лекцію про алгоритми підготовки апеляційних та касаційних скарг. На прикладі кількох справ, що відслідковуються на форумі. На що в текстах рішень звертати увагу, навколо чого будувати тексти чкарг, на чому акцентувати увагу, типові помилки.Розумію, що це - навантаження. Одночасно - розумію, що багато речей, які я могла б використовувати на практиці - не використовую. Треба серйозно з цією інформацією попрацювати. А усвідомлювати зміст Ваших пояснень на форумі в режимі "перегляду нових повідомлень" - ну дуже тяжко.
Напоминаю: 15.01.2011 в 15:00-16:00(начало) будет встреча форумчан.ПС: желающие участвовать - предварительно сообщите об этом с целью подготовки необходимого кол-ва "посадочных" мест
Лекция состоится?
Шановні активісти форуму!Взявши на себе відповідальність за організацію зустрічей повідомляю:1. Зустріч відбудеться 15.01.11. о 15 годині по тій саме адресі.Пропоную:1. З метою організації зустрічей необхідно визначитись з постійними учасниками. На мій погляд зустрічі необхідно систематизувати: -По-перше це організація правового "комітету";Визначення найбільше гострих тем для обговорення;Відпрацювання загальних правових рекомендацій для пересічних громадян; Надання рекомендацій в випадку нестандартних ситуацій та обмін досвідом в судових справах. Прошу повідомити про свої пропозиції при зустрічі, або на сайті. Прошу, з метою організованого початку зустрічі, не запізнюватись. ЕвАрУс.