Довідкові матеріали > Законодавство України та нормативно-правові акти центральної влади (тексти, скан-копії)

Закон "Про прискорений перегляд регуляторних актів..."

(1/1)

Перо:
ЗАКОН
"Про прискорений перегляд регуляторних актів, прийнятих органами та посадовими особами місцевого самоврядування"
http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2784-17&p=1295465529925213
(набрав чинності 11.01.2010 р.)

Перо:
Руслан Крамаренко: «Із 160 регуляторних актів 99 буде змінено або скасовано»



«Усі регуляторні акти були проаналізовані комісією, і нами вже подано зведену інформацію за результатами роботи», – зазначив Руслан Крамаренко

Робоча комісія з питань прискореного перегляду регуляторних актів, прийнятих органами та посадовими особами місцевого самоврядування міста, закінчила опрацювання нормативно-правових актів Києва. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко.

За його словами, робочою комісією опрацьовано 23 тис. 975 нормативно-правових актів, прийнятих органами та посадовими особами місцевого самоврядування міста Києва, з яких 160 є регуляторними актами.

«Усі регуляторні акти були проаналізовані комісією, і нами вже подано зведену інформацію за результатами роботи. Так, лише 61 регуляторний акт з опрацьованих визнаний таким, що відповідає принципам державної регуляторної політики. Решта потребують змін або взагалі повинні бути скасовані. З 99 таких регуляторних актів 38 не відповідають принципам державної регуляторної політики та потребують внесення змін та доповнень, ще 61 потребують визнання такими, що втратили чинність», – зазначив Руслан Крамаренко.

Нагадаємо, на виконання Закону України «Про прискорений перегляд регуляторних актів, прийнятих органами та посадовими особами місцевого самоврядування» та з метою подальшої дерегуляції підприємницької діяльності та спрощення умов ведення бізнесу у Києві проведено комплекс заходів, спрямованих на перегляд регуляторних актів.

 17 січня 2011 року у Київській міській державній адміністрації було створено робочу комісію з питань прискореного перегляду регуляторних актів, прийнятих органами та посадовими особами місцевого самоврядування міста. До її складу увійшли депутати Київради, представники органів місцевого самоврядування столиці, органів юстиції, Антимонопольного комітету України, Дрежпідприємництва, науковці та представники бізнесу. До процесу перегляду документів активно залучались суб’єкти господарювання.
http://www.kmv.gov.ua/news.asp?IdType=1&Id=227268

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

Go to full version