Форум > Наш сайт

ПРАВИЛА ФОРУМУ

(1/1)

Леслі:
Загальні правила форуму.
* Мета існування форуму викладена в Реєстраційній угоді Засновника. Участь у спільноті є відкритою.
* Форум організований не для вільного спілкування на довільні теми. Будь-які повідомлення не по темі ресурсу (зокрема - політичні дискусії) заборонені.
* Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація на форумі не потрібна. Щоб отримати кваліфіковану відповідь, слід дотримуватись наступних рекомендацій: в запитанні сформулювати суть проблеми, приєднати наявні документи, повідомити Ваше бачення шляхів вирішення проблеми. Детально про правила для запитань в темі: (FAQ ПРАВИЛО http://gro-za.org/forum/index.php?topic=8693.0.html  ) Допомагають знайти відповіді на поставлені питання, надають фахові консультації, надають поради по проектам процесуальних документів досвідчені учасники форуму.
* Наполегливо рекомендується при спілкуванні користуватися літературною державною мовою (або іноземними, в т.ч. російською). Тексти з дотриманням правил граматики більш зручні для сприйняття, позитивно характеризують автора.
* Є неприпустимим використання жаргону, суржику, спотворення нормативної лексики, особливо в назвах тем. Матеріали форуму індексуються пошуковими системами, тому недотримання правил граматики призводить до неможливості швидко відшукати потрібну тему.
* Є неприпустимими некоректні способи ведення дискусії (перекручування висловів опонента, цитування без посилань на автора чи тему, категоричні твердження без достатньої мотивації та/або посилань на  норми чинного законодавства, тощо).
* На форумі заборонені: ненормативна лексика, образливі та зневажливі висловлювання, що зачіпають честь і гідність людини.
* Відповіді, поради, консультації, які містять фактичні або юридичні помилки, дописи з граматичними помилками, які утруднюють розуміння викладеного, можуть бути видалені.
* Жоден відвідувач не має права встановлювати свої правила спілкування в темі. Також користувачам заборонено виконувати модераторські функції. Якщо Ви вважаєте, що хтось порушує правила, повідомте про це адміністрацію (кнопка "Повідомити модератора").
* Полеміка у розумінні Wikipedia (укр) та (рус) дозволена тільки у розділі "Полеміки". Якщо обговорення якогось питання поза розділом "Полеміки" переходить у полеміку, Модератор має право: замкнути тему, перенести полемічну частину теми у розділ "Полеміки", видалити полемічну частину теми.
* Визнання тем та повідомлень відповідними чи невідповідними Реєстраційній угоді та правилам форуму – прерогатива модераторів.
* Є неприпустимими публічні обговорення рішень і дій модераторів та адміністрації форуму. Є неприпустимими суперечки з адміністрацією форуму. Публічні претензії до адміністрації форуму заборонені. У випадку, якщо Ви не згодні з діями того чи іншого модератора, повідомте про це Правонаступника чи адміністраторів форуму через особисті повідомлення.
* Адміністрація може видалити будь-які повідомлення, а також закрити, видалити, перенести в інший розділ будь-яку тему без пояснення причин.
* Адміністрація може обмежити доступ на форум будь-якому відвідувачу за недотримання вимог Реєстраційної угоди чи порушення правил форуму. Ступінь порушення та види обмежень визначаються адміністрацією за своїм внутрішнім переконанням.
* Адміністрація не несе відповідальності за дії осіб, які не дотримуються вимог Реєстраційної угоди та правил форуму. Публікація повідомлень на форумі означає Вашу згоду з цими правилами. Відповідальність за зміст повідомлень несе автор повідомлення.Редакція від 29.08.2012 (останні зміни виділені курсивом).

Станом на 29.08.2012.
Засновник gro-za.   Правонаступник Тетяна Academia.   Модератори Перо, Юрій Васильович.

Тетяна Academia:
Зміни до Правил Форуму, внесені 28.03.2011 року.
1. Внесено уточнення до п.6.
--- Цитувати ---...категоричні твердження без достатньої мотивації та/або посилань на  норми чинного законодавства
--- End quote ---
2. Додано п.10
--- Цитувати ---Полеміка у розумінні Wikipedia (укр) та (рус) дозволена тільки у розділі "Полеміки". Якщо обговорення якогось питання поза розділом "Полеміки" переходить у полеміку, Модератор має право: замкнути тему, перенести полемічну частину теми у розділ "Полеміки", видалити полемічну частину теми.
--- End quote ---

3. Пункти 10-14 Правил відповідно стали пунктами 11-15.

4. До п.12 додано
--- Цитувати ---...через особисті повідомлення. Публічні оскарження дій модераторів дозволяються тільки в рамках теми "Претензії користувачів до Адміністрації"
--- End quote ---

Тетяна Academia:
Зміни до Правил Форуму, внесені 29.08.2012 року.
П. 12 Правил викладено в новій редакції.
Було:
--- Цитувати ---Є неприпустимими публічні обговорення рішень і дій модераторів та адміністрації форуму. У випадку, якщо Ви не згодні з діями того чи іншого модератора, повідомте про це адміністраторів форуму через особисті повідомлення. Публічні оскарження дій модераторів дозволяються тільки в рамках теми "Претензії користувачів до Адміністрації"
--- End quote ---
Стало:
--- Цитувати ---Є неприпустимими публічні обговорення рішень і дій модераторів та адміністрації форуму. Є неприпустимими суперечки з адміністрацією форуму. Публічні претензії до адміністрації форуму заборонені. У випадку, якщо Ви не згодні з діями того чи іншого модератора, повідомте про це Правонаступника чи адміністраторів форуму через особисті повідомлення.
--- End quote ---

gro-za:
Зміни до Правил погоджені засновником.

Юрій Васильович:
Виявив помилки у номерації пунктів. Виправив.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

Go to full version