Написане: субота лютого 10, 2007 11:07 am Тема повідомлення: Продовжимо чергову закриту тему
Artem
Офицер безопасности КП ГИВЦ
Черговий раз закрив тему, яка йому не подобається. Але перед тим вибухнув брудною лайкою на адресу учасників, які турбують Його Величність.
Не можу ні обійти мовчанкою, ні вибачити Офіцеру безпеки. Повідомляю, чому.
Цитата:
Повідомлення: 211
Написане: вівторок лютого 06, 2007 12:50 pm Тема повідомлення:
to viki - Як не платити шість років по тарифах Черновецького. Поради
ЦЕ БУЛА ТЕМА, ЯКУ НЕ Я ІНІЦІЮВАВ, ПРОТЕ АКТИВНО КОМЕНТУВАВ, ЧИМ ВИЗВАВ ГНІВ З БОКУ ОФІЦЕРА БЕЗПЕКИ
Цитата:
Если таких "умных" наберется критическая масса. То про свой стояк можете забыть как про лучшие времена, когда у вас в кране шла вода, а батарея была гарячей.
Просто напросто оключится весь город. Вот тогда Вы добъетесь чего хотели.
НАСПРАВДІ МИ БАЖАЄМО ІНШОГО. УСУНУТИ ЗЛОЧИНЦІВ, ЯКІ РОЗКРАДАЮТЬ НАШІ ГРОШІ. Я НЕОДНОКРАТНО ДОВІВ У СУДОВИХ ПРОЦЕСАХ ПРОТИ ВЛАДИ ТА НАДАВАЧІВ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ПРО ТЕ, ЩО ВОНИ ОБКРАДАЮТЬ МЕШКАНЦІВ.
Пан Офіцер може в цьому пересвідчитися, перевіривши за останні 4 опалювальні періоди, скільки разів йому повернули зайво сплачені кошти, наприклад, за теплопостачання. Причому, це не моя ідея, а нормативно-правовий документ КМДА, який Вам відомий. Маю на увазі розпорядження КМДА № 2306 від 26.12.2002 р. "Про затвердження Методики проведення перерахунків за надані населенню послуги центрального опалення та централізованого гарячого водопостачання". Припускаю, що Офіцеру це і в голову не приходило. А деякі "несвідомі" мешканці отримали ці кошти, правда, лише шляхом звернення до суду. Можете в цьому особисто пересвідчитися на прикладах :
http://io.com.ua/pic.php?nick=viki1234&b=146489&dim=4&id=8331 А якщо набереться "критична маса", то народ змете можновладців разом з їх Офіцерами безпеки. Нові чиновники хоч би частково засвоять уроки попередників та будуть обдурювати підлеглих обережніше. Можу назвати прізвища тих, кому я б довірив владу в Києві.
Цитата:
Меня удивляет отношение некоторых людей. Они призывает к законности и к порядку, но тут же призывают к анархии. Это неправильно. Начинать надо с себя, а потом уже показывать пальцем на других.
А чому не розпочати від влади. Саме вона повинна діяти в рамках того, що зобов\\\'язана та що їй дозволено. На відміну від громадян, які мають ПРАВО діяти у рамках того, що не заборонено. Я не належу до анархістів і не підтримую у цьому відношенні Тетяну Монтян. Але підтримую О.О. Омельченка. Поки його розпорядження не будуть зняті з державної реєстрації, діють старі тарифи. І козі зрозуміло. Як Вам відомо, я сплачую за ЖКП не на КП ГІОЦ, а на поточний рахунок КП УЖГ, дотримуючись укладених Типових договорів відповідно до постанов КМУ №№ 630 та 560. А Ви - уклали? Якщо ні, то чому не дотримуєтеся вимог ЗУ "Про житлово-комунальні послуги". Чи ніколи прочитати та усвоїти ст. 19 та ст. 29 цього Кодексу. Чи декому закони не писані. То чому дивуєтеся? Адже Тетяна чесно і правдиво, реалістично висвітлила ситуацію з ЖКП у м. Києві. Проти чиновників, які не бажають дотримуватися законодавства, насправді нічого не можна вдіяти, крім контролю грошима, або вдаватися до масових акцій громадянської непокори. До речі, подібні дії не суперечать Конституції. А Офіцер повинен засвоїти уроки Майдану. Навіть Верховний Суд вимушений був дослухатися до голосу громади. Це той випадок, коли низи не хочуть, а верхи не можуть.Звісно, ситуація з житлово-комунальними послугами не така вже вибухонебезпечна. Вирішити її можна й мирним шляхом, проте поки у нас не буде реформоване судочинство, поки не запровадять прецедентне право, доти кожна людина вимушена буде боротися за свої права самостійно. Бо у нас діє принцип диспозитивності (почитайте у доступних джерелах, що це таке). Інакше кажучи, мені повернули зайво сплачені кошти на підставі рішення суду через державну виконавчу службу (примусово), а Вам не повернуть, хоч Ви маєте таке ж право. Але Ви не зверталися до суду. Розумієте, у чому дурниця?
Мало того, рішення Київради від 08.02.2007 р. знову нелегітимне. Угадайте з трьох спроб чому, і які будуть наслідки. Після його офіційної публікації воно буде оскаржене в суді.
Цитата:
А Вы не задумывались что чем больше таких "умных" тем хуже и хуже качество услуг.
Усе з точністю до навпаки. Поки влада не буде дотримуватися встановлених постановами КМУ №№ 560, 955, 959 Порядків формування тарифів, поки не будуть сформовані тарифи по кожному будинку окремо, доти бідні будуть платити за багатих, а не навпаки. Якість послуг підвищується не завдяки розбазарюванням коштів мешканців, а завдяки контролю з боку споживачів. Засоби контролю можуть бути різними, але без контролю залишиться стара радянська система, від якої навіть Болгарія давно відійшла, до речі, не багатіша країни в порівнянні з Україною
Цитата:
Такое "умное" создание сидит у себя в квартире, а Вы, кто платит за коммунальные услуги, кормите его.
Ось такий розумник - Офіцер безпеки КП ГІОЦ сидить у себе на роботі і активно грабує мешканців м. Києва та розподіляє ("розщеплює") їх кошти на користь злочинців. Це звісно, алегоричне перебльшення, а не пряме звинувачення АРТЕМу, бо останнього також грабують, і зовсім не на його користь. Він просто діє, як Іуда, прислуговуючи дияволу. Такі люди завжди були і ще довго будуть у нашій країні. Вони, начебто виконують службові обов\\\'язки. Тобто беруть активну участь у пограбуванні, отримуючи за свої послуги срібляники від можновладців. Інші люди, їх меншість, займають громадянську позицію і добиваються змін на краще для всього населення. Проте агресивно- послушна більшість завжди намагаєтьсв свої противників знищити, якщо не фізично, то морально. Згадайте долю Василя Стуса, Вячеслава Чорновола, Андрія Сахарова, Левка Лук\\\'яненка та мільйони інших невідомих героїв. Без них шлях до цивілізованого суспільства не був би прокладений. АРТЕМе, приєднуйтеся до невідомих Героїв України, Вам потім років через 30-40 буде чим гордитися. На жаль, Вашого тріумфу я вже не дочекаюся. Мені вже майже 70, а Ви мене повчаєте ... Зрозумійте, мені непотрібно у найближому майбутньому більше 2 кв. метрів київської землі. А може й без цього обійдуся, якщо замовити кремацію ...
Цитата:
Я бы на месте соседей ему бы сам стояк отключил на соседских правах.
Сусіди також розуміють, хто їх обдурює - влада. І співчувають. У моєму будинку жоден сусід, у тому числі пастор Сандей Аделаджа, ні в чому мене не звинувачує. Інформація про мою діяльність буквально у всіх на виду, на дошці об\\\'яв. Крім того, я хотів би нагадати "розумнику" Артему, що відключити стояк, за його лексикою, технічно неможливо. Простіше висадити картоплю на поверхні Марса чи Венери.
А ще простіше навчити Заслуженого юриста України Черновецького поважати органи юстиції, яким по закону надані повноваження роз\\\'яснювати (не тлумачити) Закони України. Метод простий - гнати його в шию треба з крісла мера. Не пропаде.
Цитата:
Приведу одну цитату
Булгаков, Михаил Афанасьевич написав:
- Разруха, Филипп Филиппович!
Золоті слова Професора - героя невмирущого твору Булгакова, слід спрямувати до влади. Розруха у голові Черновецького. Розруха у голові його оточення, яке його "облизує" (термінологія Черновецького), а також обслуговуючого персоналу комунальних підприємств, у тому числі КП ГІОЦ. Тут не ідеологічна, а пряма матеріальна зацікавленість челяді. Черпати з корита те, що залишається після старших чиновників. Це слова іншого професора, героя творів Офіцера безпеки. Я і є той професор. Якщо не вірите, наведіть довідки у своїй Службі безпеки. А ще у нас є, як відомо, "проФФесор".
Цитата:
- Нет, - совершенно уверенно возразил Филипп Филиппович, - нет. Вы первый, дорогой Иван Арнольдович, воздержитесь от употребления самого этого слова. Это - мираж, дым, фикция. - Филипп Филиппович широко растопырил короткие пальцы, отчего две тени, похожие на черепах, заерзали по скатерти. - Что такое эта ваша "разруха"? Старуха с клюкой? Ведьма, которая выбила все стекла, потушила все лампы? Да ее вовсе не сушествует! Что вы подразумеваете под этим словом? - яростно спросил Филипп Филиппович у несчастной деревянной утки, висящей кверху ногами рядом с буфетом, и сам же ответил за нее: - Это вот что: если я, вместо того, чтобы оперировать, каждый вечер начну у себя в квартире петь хором, у меня настанет разруха. Если я, посещая уборную, начну, извините меня за выражение, мочиться мимо унитаза и то же самое будут делать 3ина и Дарья Петровна, в уборной начнется разруха. Следовательно, разруха не в клозетах, а в головах.
Повторюю, розруха у даному випадку у чиновників та у Офіцера безпеки. А чого вартий Рибачук?
Цитата:
А многие на этом форуме уподобляются не без известному Швондеру. Как бы за чужой счет веселее пожить.
Дякуючи Офіцеру безпеки, Черновецькому, Голубченку, Яструбинському, Олесю Довгому, Кільчицькій ми будемо жити все веселіше та веселіше.
Цитата:
на сим считаю тему закрытой.
Тему слід вважати вважати продовженою. Якщо не тут, то на моєму власному Форумі, куди Офіцеру безпеки, сподіваюсь, руки короткі закрити якусь тему. Вперед, офіцере! "Ну й дуб же ти, Василь Іванович! (Петька до Чапаєва). Да, Петька, я крепкий человек!"