'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: затверджуються тарифи ЖЕКа без розрахунку,  (Прочитано 14217 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

alexalex

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 373
    • Перегляд профілю

тернопільський виконком затвердив нові тарифи    1603 28 вересня   http://www.rada.te.ua/laws/view/5271
вартість сміття та ліфтів окремо  від послуг жека. загальне зростання на 45%
Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і на інші житлово-комунальні послуги

Розглянувши подані управлінням житлово-комунального господарства, благоустрою та екології матеріали, що розроблені на основі «Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», який затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011р. № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» та постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009р. № 529 «Про затвердження Типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», з метою приведення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, поліпшення якості цих послуг та керуючись Законами України ст. 7 «Про житлово-комунальні послуги», ст. 30 «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Рішення виконавчого комітету міської ради від 05.05.2008р. №803 «Про встановлення та погодження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та на інші житлово-комунальні послуги» вважати таким, що втратило чинність.

2.Встановити тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для населення та інших споживачів по кожному будинку зокрема, згідно з додатками 1-14 (додаються).

3.Суб'єктам господарювання, які здійснюють утримання будинків і споруд та прибудинкових територій не передбачених у додатках 1-14, протягом 30 календарних днів після опублікування даного рішення в засобах масової інформації, подати на розгляд тарифної комісії розрахункові матеріали для визначення рівня тарифу по кожному будинку зокрема.

4.Затвердити порядок нарахування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, згідно з додатком 15 (додається).

5.Затвердити періодичність та строки виконання робіт при наданні послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, згідно з додатком 16 (додається).

6. У тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій не включені тарифи на послуги з вивезення та знешкодження твердих побутових відходів.

7.Встановити тарифи на послуги з вивезення та знешкодження твердих побутових відходів, згідно з додатком 17 (додається).

8.Встановити тариф на технічне обслуговування ліфтів, згідно з додатком 18 (додається).

9.Встановити тарифи на послуги з періодичної повірки, обслуговування та ремонту квартирних лічильників холодної і гарячої води, згідно з додатком 19 (додається).

10.Впровадити у тариф на утримання будинків, споруд та прибудинкових територій послугу з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем централізованого опалення і гарячого водопостачання, відділивши їх з тарифу на послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води. Ввести у дію їх з дати затвердження Національною комісією регулювання ринку комунальних послуг України, тарифів на послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води для населення.

11.Затвердити рівень рентабельності на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для населення міста Тернополя в розмірі 5 (п'яти) відсотків в межах затверджених тарифів.

12.При необхідності проводити корегування тарифів на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, згідно «Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011р. № 869. Дане корегування буде здійснюватись шляхом прийняття окремого рішення виконавчим комітетом Тернопільської міської ради.

13.Рішення набирає чинності з дати опублікування в засобах масової інформації.

14.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради опублікувати дане рішення в засобах масової інформації.

15.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. Стемковського
« Останнє редагування: 04 Жовтня 2011, 00:02:16 від alexalex »
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email